Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kuantum ve Düşünce Gücü ile 5 adım


Kuantum yaşamımıza tüm bilinmezleri açıklamak için giren bir bilim. Kuantum bilimini anlayabilmek bir fizikçi için bile zordur. Niels Bohr "Kuantum fiziği sizde şok etkisi yaratmadıysa onu tam olarak anlamamışsınız" der. Richard Feynman kuantum fiziği için şöyle der. “Kesinlikle şunu söyleyebilirim, kuantum mekaniğini hiç kimse tam olarak anlayamıyor”.

Kuantum mekaniği bu kadar karmaşıksa bizim buradan anlamamız gereken şey nedir. Kuantum için söyleyebileceğimiz en önemli şey nedir? Bu görünen dünyanın altında manevi ve enerji dünyasının var olduğudur.

Kuantumun bize anlattığı 5 şey nedir. 

1- Her şey birbiri ile bağlantılıdır. Kısaca tüm canlı ve cansız varlıklar sürekli birbiri ile iletişim halindedir. Bunu biz söylemiyoruz. Bunu kuantum fizikçileri söylüyor.

2- Her şey enerjidir. Sizin madde olarak tanımladığınız bu dünya aslında tamamen enerjisel bir yapıdadır. Atomlar enerjidir.

3- Tüm olasılıklar yaşanıyor. Biz hayatın gerçek anını yaşarken paralel evrenlerde tüm anlar yaşanıyor. Tüm olasılıkları düşünün. Dinazorların yok olmadığı ve göktaşının çarpmadığı. Hitlerin doğarken öldüğü. Atom bombasının icat edilmediği ve sizin tüm hayatınızda verdiğiniz kararların tüm olasılıklarını düşünün. Hepsi için var olan evrenleri düşünün.

4- İkililik teorisi. Bir atom iki yerde de olabilir. Bu kuantum için mümkün olan bir şeydir. Kuantum fiziğine göre mümkün olmayan çok az şey vardır.

5- Gözlemci teorisi. Biz gözlemlediğimizde ve gözlemlemezken evren farklı hareket eder. Evet kısaca atom altı dünyada mucizevi diyebileceğimiz olaylar meydana gelmekte ve fakat biz gözlemlemeye kalktığımızda fiziksel kurallara geri dönülmektedir.,

Düşünce gücü ile kuantum teorisinin bağlantısı da burada başlar.

1- Her şey birbiri ile bağlantılıdır. Düşüncelerimiz en hızlı üretilen enerjilerdir. Bir düşünce tüm evrendeki bağlantılara ulaşabilir.

2- Her şey enerjidir. Düşüncelerde enerjidir. Kısaca düşünceleriniz tüm enerjileri çağırabilir veya engelleyebilir.
[post_ad]
3- Tüm olasılıklar her an yaşanıyor. Düşünce gücünüzle ne yapacağımız bizim seçimimizdir. Düşünce gücümüz olasılıklardan en iyisine odaklanır. Kısaca yaşadığımız evren düşüncelerimizin seçimidir.

4- Düşünce gücü tamamen kuantum evren ile bağlantılıdır. Düşüncelerinize engel koyup bu imkansız demeyin. Düşüncelerinizde pozitif ve olumlu olun. Göreceksiniz hayatınız değişecektir.

5- Bir şeyi çok istiyorsak ve istemeye devam ediyorsak gerçekleşmesi zordur. Bir düşünceyi oluşturup onu serbest bırakmak ve en güzeli unutmak gereklidir. Sadece düşünün ve ne zaman olacak mantığından vazgeçin. Unutmayın mucizeler siz bakmazken gerçekleşir.


Kuantum ve Düşünce Gücü ile 5 adım Reviewed by bilgierdemdir on 13:43:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.