Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Yenilenme Zamanı 5 yöntem


Bilgi erdemdir : Yenilendik ve sizin için yepyeni bir tasarım oluşturduk.


Yenilenme eski silmek ve geleceği hedeflemek değildir. Yenilenmek mevcut durumu daha yukarı taşımaktır. Yenilenmek isteyen her canlı sonbaharı ve kışı yaşar. Çünkü Yenilenme aynı zamanda bir yıkımın habercisidir.

Kişinin düşüncelerini değiştirmesi, yeni bir şekilde düşünmesi anlamına gelir. Fakat yeni bir şekilde düşünmek için yeni fikirlere ve yeni bilgiye ihtiyaç vardır. Maurice Nicoll

Mutsuzluk : Bir şeylere fazla sahip olma isteğinin bir ürünüdür

Size bu hayatta yenilenmenizi sağlayacak gerçek gücü anlatmak istiyoruz.
Bizce bunun 5 yöntemi var.
[post_ad] Yenilenmek için cesaret ; bu hayatta insan değişmek ve yenilenmek istiyorsa cesaret en büyük güç olarak duruyor. Peki cesaretimizi nasıl oluşturacağız. Cesaret; korkmamak değildir. Korksan bile devam edebilmektir. İnsanlar cesur insanları korkusuz zannederler. Cesur insanlar ise aslında sadece korkularını iyi yönetebilen insanlardır...

Cesaret her zaman kükremez. Bazen, cesaret, günün sonunda sessizce söylenen yarın tekrar deneyeceğim cümlesidir. Mary Anne Radmacher
 Kararlı olmak ; ikinci yöntemdir. Bu hayatta yenilenmek ve taze bir enerji isteyen insan mutlaka kararlı olmalı ve yenilenmeye odaklanmalıdır.

Kendini sorgula ; üçüncü aşama ve yöntemdir. Kendini sorgulamazsan asla ne yapmak istediğini bulamazsın.

Neden yenilenmek istiyorsun, bunu kendine sor. İşte; bu zaten dördüncü yönteme götürüyor bizi Hedeflerini belirle; Yenilenmek hedefler ile olur. Kış gelince ağaç yapraklarını ve bazı dallarını döker. Çünkü bahar ona daha iyilerini ve daha güzellerini verecektir.

Hisset; Anı yaşa ve duygularını ve iç sesini dinle. Aklını dinginleştir ve ruhuna izin ver. Aslında hepimiz harika ve eşsiz güzellikte canlılarız. Aynaya baktığında farkındalık ile bak. Güneşi teninde hisset. Dokunduğun eşyaların dokularını fark et. Konuşurken hislerinle hareket et. Çünkü yenilenmek için kendini fark etmelisin.

Yenilenme hakkımızdan genellikle çevremizdekilerin, endişelerine uyum sağlamak adına vazgeçiyoruz. Mark Nepo

Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayın

Yenilenme Zamanı 5 yöntem Reviewed by bilgierdemdir on 22:45:00 Rating: 5

1 yorum:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.