Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Rüyada Kedi Görmek Gerçekte Ne Anlama Geliyor? Spiritüel Rüyalar

Rüyada Kedi Görmek


Rüyada kedi görmek genellikle negatif olarak algılanabilir. Fakat rüyada kedi görmenin gerçekte çok daha değerli anlamları var. Spiritüel olarak rüyada kedi görmenin çok önemli anlamları var.

Kedinin Spiritüel Dünyada Anlamı Nedir?

Kedi spiritüel dünyada ruh bekçisi olarak geçer. Onlar ruhları ve diğer dünyayı görebilirler. Onlar farklı tüm enerjileri ayırt edebilirler. Ruhsal yolculukta kedi önemli bir spiritüel hayvandır. Bir hayvan sever olarak kedinin bu hayatta çok önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum. 

Kedi gerçek anlamda bir enerji dengelleyicidir. O sizdeki negatif ve pozitif enerjiyi algılayabilirler. Kediler sahiplerine sevgi ve mutluluk getirirler. Kedisi olan biri negatif enerjiyi kolayca alt edebilir. Hatta çoğu psikolog depresyondaki insanlara kedi sahiplenmelerini önermektedir. Kediler spiritüel olarak pek çok ülkede özellikle Mısır tarihinde ve diğer bölgelerde değerlidir. 

Kedileri Mısırda tanrıça Bastet temsil ederdi. Mısır kedileri ilk evcilleştiren uygarlık olarak bilinmektedir. Kedi tanrıçası adaleti ve yılanlara karşı koruyucu olarak kabul edilirdi. 

Kedinin Rüyada Anlamı (Hinduizm)


Rüyada kedi görmenin spiritüel anlamı genellikle şans ve huzur getirmek olarak bilinir. Özellikle beyaz kedi şans getirirken, siyah kedi ise kötü şans getirebilmektedir. Kediler bilinmeyeni ve keşfedilmeyene duyulan merakın tanrıçaları gibidir. 

Kediler ruhsal olarak enerjiyi kanalize edebilen muhteşem canlılardır. Yüksek titreşimli canlılardır. Kedileri anlamak için onlarla yaşamak çok önemlidir. Kedinin yüksek titreşimi genellikle pozitif etki yaratır. Bazen ise bu etki bizim enerjimize negatif etki yapabilmektedir. 

Kedinin ağzında bir yiyecek varsa bu kesinlikle size maddi olarak büyük bir para geleceği anlamına gelmektedir. 
Kedi eğer bir böcek veya bir fare öldürdüyse veya sevmediğiniz birine saldırıyorsa bu düşmanlarınızı yeneceğiniz anlamına gelmektedir. 

“Allah'ın bütün mahluklarından sadece bir tanesi tasmaya bağlanamaz. Bu kedidir. Eğer insanla kedi birbirine karışabilseydi, bu insanı iyileştirirdi ama kediyi kötüleştirirdi.” 
~ Mark Twain

Rüyada Kedi Görmek Spiritüel olarak Eşsizdir.


Kedi size spiritüel çağrı ile ulaşmıştır. Sizi spiritüel yolcuğunuza davet etmektedir. Rüyada kedi görmenin en önemli anlamı spiritüel yolculuğa davet almaktır. Spiritüel yolculuk sizi huzura ve mutluluğa çağırmaktadır. Farkındalığa çağırmaktadır. Farkındalığınızı arttırmanız için mutlaka belli teknikleri uygulamanız gerekmektedir. Çağrıya cevap vermeniz gerekir. Ruhunuz buna hazır onun için korkusuzca ilerleyebilirsiniz. 



Rüyada Kedinin Saldırması.


O sizi uyanışa çağırıyor ama siz direniyorsunuz işte bunun sonucu olarak sizin dikkatinizi çekmek istiyor. Sizi harekete geçirmek istiyor. Sizi spiritüel yolculuğa çağırıyor. Ona cevap vermekte gecikmemelisiniz. Onlar hayatın gerçek yüzünü bilen güçlü canlılardır. 

Hayatın özünü anlamış olan bu canlılar bize güzel ve huzurlu enerji için davette bulunuyorlar. Kedilerin enerjileri çok yüksektir. Onlar mırlamaları bile çok yüksek bir pozitif enerjiye neden olmaktadır. Onları sevmek vücuttaki negatif enerjinin azalmasını sağlayabilmektedir. Bir kedi ile ilgilenmek ve onu sahiplenmek bize huzur verecek harika bir eylemdir. 

Enerjimizi güçlendirecek spiritüel bir deneyime başlamak için doğru zamandır. Spiritüel Temizlenme Yöntemleri için linke tıklayabilirsiniz.

Rüyada kedi görmek gerçekte ne anlama geliyor. Spiritüel olarak kedi görmenin derin anlamlarını sizlerle paylaştık. Yorumlarda fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Rüyada Kedi Görmek Gerçekte Ne Anlama Geliyor? Spiritüel Rüyalar Reviewed by bilgierdemdir on 16:20:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.