Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Spiritüel Temizleme Yöntemleri | Arınma Yöntemleri (9 Adım)

spiritüel temizlenme yöntemleri


Spiritüel temizlenme yöntemi içsel enerjimizi temizlediği kadar fiziksel durumumuzu da iyileştirebilir. Spritüel arınma için bu yöntemleri kullanabilirsiniz. Spiritüelizm ile ruhunuzu ve enerjinizi temizleyebilirsiniz. 

Spiritüel Nedir?

Spritiüel ruh anlamına gelmektedir. Biz fiziksel bir varlık olduğumuz kadar ruhsal bir varlığız. Biz enerjiyiz. Bunu bilimsel olarak açıklarsak tüm her şeyin ana parçacığı atomlardır. Atom ise enerjidir. Tüm evren enerjiyle vardır. 

Spiritüel Arınma Yöntemleri. Negatif Enerjiyi Temizlemek.

1- Evrensel Enerjiyle Tanışın. (Reiki)
Reiki enerjisi nedir? Reiki belli sembollerle evrensel enerjiyi davet ederek temizlenme ve iyileşme yöntemidir. Reiki enerjisi Cho Ku Rei gibi güç sembollerini çizerek ve ritüelleri yaparak ulaşılan bir enerji transferi yöntemidir.

2- Suyun Enerjisini Kullanın.
Arınma fiziksel olarak temizlenme ile başlar. İslamiyette ve diğer dinlerde temizlik ön planda tutulur. Bu da su ile yapılır. Enerjinizi temizlemek için banyo olun. Banyo olurken dua edebilirsiniz. Enerjim temizleniyor diyerek olumlama cümleleri kullanabilirsiniz. 500 olumlama cümlesi

3- Koruyucu Semboller Kullanın.
İnancınıza göre koruyucu semboller kullanın. Bu sayede arınabilirsiniz. Evinizde ve üstünüzde koruyucu semboller taşıyabilirsiniz. Fatma'nın Eli veya Cho Ku Rei sembolü gibi. Bu sayede enerjinizi dengeleyebilir ve spiritüel temizlenme ve arınma yaşayabilirsiniz. 

4- Bitkisel beslenmeye ağırlık verin.
Bitkisel olarak beslenmek vücuda ve sağlığa iyi gelmektedir. Bitkisel beslenmeye önem verin. Bitki çayları ile bedeninizi destekleyin. Sağlıklı çiğ kuruyemişleri tercih edebilirsiniz. Salata ve çiğ sebze tüketmeye gayret edin. Sağlıklı beslenmek için diyetisyeninizle görüşebilirsiniz. Hazır yiyeceklerden uzak durmanızı ve mutlaka 6 ayda bir kan tahlilerinize mutlaka baktırın. Doktorunuzun önereceği şekilde beslenme yönteminizi daha bitkisel olarak değiştirebilirsiniz. 

5- Kristallerin enerjisini kullanın.
Kristal taşların enerjisi bedeninizi ve spiritel enerjinizi temizleyecektir. Kuvars ve bunun gibi taşlarla enerjinizi temizleyebilirsiniz.

6- Çankırı Tuz Lambası (Himalaya Tuz Lambası)
Tuz lambaları hem evde hem ruhsal enerjide temizlenme sağlar. Ruhsal Enerjinizi temizleyebileceğiniz en iyi yöntemlerden biri tuz lambasıdır. Evinizde yanacak bir tuz lambası ile tüm enerjiniz temizlenecektir. 

7- Tütsü Yakın.
Birçok kişi beyaz adaçayı yakmanın bir evi temizlemeye yardımcı olduğunu bilir. Kızılderili kabileleri kullanmaktadır. Alanınızı temizlemek ve arındırmak için başka birçok seçenek var! Biberiye, gül, sedir ağacı ve kekik bolca yetişen sadece birkaç tanesidir. Bu bitkileri bir demet halinde birleştirin ve dumanın kendinizi ve alanı temizlemesine izin vermek için bir ucunu yakın. Yada hazır bir tütsü kullanabilirsiniz.

8- Ayaklarınıza tuz banyosu yaptırın. 
Ayaklarınızı tuzlu su ile yıkamak bedeninizdeki enerjiyi temizleyecektir. Ruhsal bir enerji olan insanın tuz ve su ile enerjisi farklı bir şekilde bağlıdır. 

9- Topraklama yapın. 
Bunu eski insanlar çok yapmaktadır. Ayaklarını toprakla yıkamak. Tüm enerjinizi temizleyecek yöntemlerden biride topraklama yapmaktır. Topraklık bir alanda ayaklarınızı çıkarın ve toprağa koyun. Bu sayede topraklanmış ve negatif enerjiniz temizlenmiş olacaktır.


Spiritüel Temizleme Yöntemleri | Arınma Yöntemleri (9 Adım) Reviewed by bilgierdemdir on 18:16:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.