Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Ruhunu İyileştir. Bedenin İyileşsin.

ruhunu iyileştir bedenin iyileşsin

Neden hayatımız bir karmaşa içinde sürüp gidiyor. Neden bedenimizde kırgınlıklar var. Neden tam olarak iyi hissetmiyoruz. Bunun en büyük sebebi ruhumuzdaki yaralar. Yapılan araştırmalar fiziksel rahatsızlıklar ile psikolojik rahatsızlıkların bağlantısı olabileceğini bulmuş. Kısaca negatif düşüncelerimizin bedenimizde fiziksel rahatsızlıklara yol açabileceği söyleniyor.

O halde ruhumuzu ve zihnimizi iyileştirmek için bu 10 adımı hayatımıza dahil edelim.

Ruhunu iyileştirmek için 7 adım

1- Ruhunuzu ve Özünüzü Anlayın.
Herkesin kişiliği ve psikolojisi farklıdır. Kiminin gülüp geçtiği bir olaya kimi çok üzülerek cevap verir. Onun için kendinizi tanıyın. Ruhunuzun ve zihninizin temelini anlayın. Özünüzde nasıl bir insan olduğunuzu tanımlayın. Ruh bedenin enerji kaynağıdır. O sizin özünüzdür. Onun doğasını anlayın.

2- Ruhunuzun derinliklerine inin.
Kavrayışımız ne yazık ki sınırlı. Ruhumuzun derinliklerinde neler yatıyor bilmiyoruz. Bunun için derin bir meditasyon yapmalı ve ruhumuzun derinliklerine yolculuk etmeliyiz. Ruhumuzda bulunan karmaşayı ancak böyle yenebiliriz.

3- İlahi güçle bağlantınızı güçlendirin.
Allah'a sığınmak ve ona güvenmek ruhunuzu iyileştirecek en büyük adımdır. Ruhsal gücünüzü fark ettiğinizde onun gücünün size ışık olacağını da fark edersiniz. Kaynağa bağlantınızı güçlendirin. Allah'ı vekil eyleyin. Ona dua edin.

4- Kılavuzunuzu Keşfedin.
Her ruhun yol gösteren bir kılavuzu vardır. O size yol gösterecektir. Onu dinlemeyi öğrendiğinizde size yol gösterecektir. Ruhsal gücünüzü ve enerjinizi ortaya çıkartacak olan kılavuz hep sizinle birliktedir.

5- Ruhunuzun Gerçek Arzusunu Keşfedin.
Ruhunuz büyük bir hedef için bu dünyada bu arzunuzu keşfedin. Hayatınızı değiştirecek bu hedefi bulduğunuzda her şey daha anlamlı olacaktır.

6- İçsel Yolculuğunuza Başlayın.
Ruhunuzun derinliklerinde bir yolculuk var. O dışarıdaki bir yolculuk değil. İç dünyanızdaki bir yolculuk. Derinlere ulaşmak için meditasyon yapın ve iç dünyanızı keşfedin.

7- Duygularını Anla
Derinlere indiğinde duyguların harekete geçecektir. Onları keşfettiğinde ruhun iyileşecektir. Ruhunu temizlemenin ve arındırmanın en temel yolu budur.

Ruhundaki yaralarını iyileştirdiğinde bedenin de onla birlikte iyileşecektir. İyi hissedecek ve huzurlu olacaksın. >>>Mutlaka Okuyun
Ruhunu İyileştir. Bedenin İyileşsin. Reviewed by bilgierdemdir on 14:01:00 Rating: 5

1 yorum:

  1. Oyuncu olmayın seyirci olun bütünü daha iyi görürsünüz

    YanıtlaSil

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.