Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Evrenin Enerjisine Odaklan! Hayatını Değiştir.

evren enerjisi

Evren büyük yasalar ile var olan bir sistem. O bizim bildiğimiz en büyük sınır. Bilim evreni sonsuz ve sürekli genişleyen bir sistem olarak kabul ediyor. Evren sonsuzluk olduğu kadar büyük bir enerjiyi içinde barındırıyor.

Evrenin Enerjisine Odaklanmak İçin 5 Büyük Adım



1- Evrenin bir sistemi olduğunu anlamak gerekiyor. 

Biz dünyada belli fiziki kurallara bağlıyız. Yerçekimi gibi mesela. Ama evren kuantum fiziğine bağlı ve onda imkansız kelimesi anlamını yitiriyor. Evrenin enerjisini anladığınızda hayatınızı değiştirecek gücü kendinizde bulacaksınız.

2- Her şey enerjidir. Evrende öyle!

Sen, ben ve bu telefon veya yattığın yatak hepsi enerji ve atomlardan oluşmaktadır. Biz sadece maddeyi görebiliyoruz. Ama bunun dışında pek çok enerji ve varoluş var. Enerji olduğumuzu anlamak bizim için gerçekten çok zor.

Çünkü maddi bir dünyada maddi gerçeklerle yaşıyoruz. Fiziki kurallar ve insani yasalar ile çevrelenmiş durumdayız. Ama unutmayın düşünce ne kadar somut gibi dursa da soyut ve en güçlü enerjidir. Enerjinize odaklanırsanız hayatınızı değiştirecek anahtara ulaşabilirsiniz.

3- Her şey aslında şimdiki zamanda meydana gelir.

Şu an şimdi bunu okuduğun an veya yemek yediğin an hepsi tek bir anda mevcut. Zaman bize akıyormuş gibi geliyor. Ama aslında tek bir anda her şey gerçekleşiyor. Sadece biz bunu fark edemiyoruz. Zaman ilerliyormuş gibi geliyor.

Ayrıca yaşanabilecek tüm alternatif olaylarda o anda gerçekleşiyor. Tüm paralel evrenler tek bir anda yaşanıyor.
[post_ad]
4- Evrende iki enerji mevcut. Pozitif ve Negatif.

İki kutup olması gibi her şey iki kutupta birleşiyor. Protonlar ve elektronlar gibi + ve - gibi ve diğer tüm zıtlıklar gibi yin ve yang hayatın akışını anlatan mükemmel bir fikir.

Sizde iki enerjiden birinden beslenirsiniz. Pozitif veya negatif enerji seçim tamamen sizin...

5- Yüksek Bilinç Evrenin Enerjisinde Mevcut

Biz sadece tek bir anda isek o zaman bunu yöneten yüksek bir bilincimiz mi var? Evet enerjimizi ve hayatımıza yön veren yüksek bir bilinç var.

O bize ve kaderimize yön veren bir güç. Ona ulaştığımızda sorunlarımız bebek oyuncağı gibi olacak. Hayatımızı yönetmek çok daha kolay olacak ve sevgi enerjisi tüm bedenimizi saracaktır.

Evrenin Enerjisine Odaklan! Hayatını Değiştir. Reviewed by bilgierdemdir on 14:56:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.