Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bir Soru Hakkında Spiritüel Cevap Almak için Yapman Gerekenler

spiritiüel cevap için

Önemli bir sorun var ve bu soru hakkında bir cevap alman gerekiyor. İşte burada ruhsal gücüne çağrıda bulunabilirsin. Peki ruhsal gücünle nasıl temasa geçeceksin. Spiritüel gücün senin daima içinde beklemede. Çoğu zaman sen fark etmesen bile sana yardımcı olmaktadır. Ruhsal gücünü harekete geçirmek için bu 5 adımı kullanabilirsin.

Ruhsal Gücünle Temasa Geçmek İçin 5 Adım



1- İçten gelen sesi dinle.
Bu hem çok kolay bir adım hem de çok zor. Çünkü iç sesimize karışan bir egomuz var. Peki ego ve iç sesi nasıl ayırt edebiliriz. İç ses genellikle sorduğumuz soruda hemen cevap vermez. Ama ego sabırsızdır. Size hemen cevap verecektir. Ego negatif cevapları ve öfkeli duyguları olan bir mekanizmadır. İç sesimiz sakin ve olumlu olacaktır. Ego bizim çıkarlarımızı düşünür. İç sesimiz bütünün hayrına olanı daha ön planda tutar. Ego ve iç sesi dinlemeyi öğrendikçe ayırt etmeniz kolaylaşacaktır. Egomuz bilincimizle ilgileniz. İç sesimiz ruhsal kılavuzumuz (bilinçüstümüz) ile ilgilenir.

Önüne çıkan işaretleri dikkate al.
Hayatı tamamen rastlantı olarak görebilirsin. Bu bir bakış açısıdır. Ama hayat rastlantıları kabul etmeyecek kadar iyi tasarlanmıştır. Bir soru sorduğumuzda bize çevremizden bazı işaretler gelebilir. Bu bir arkadaşın sözü olabilir veya bir tabeladaki yazı olabilir. Bunu rastlantı olarak kabul edebiliriz. Ama ruhsal dünyada hiç bir şey rastlantı değildir.

Uyumadan önce cevabını aradığın soruyu sor.
Rüyalar çok güçlü yol göstericidirler. Onlar hem bilinçaltına bağlıdır hemde ruhsal dünyaya. Bir cevap arıyorsak uyumadan önce bilinçaltımıza bu soruyu sorabiliriz. Cevap gelecektir.

Sabah kalkınca rüyalarını hatırla ve not al
Rüyaları hatırlamak sadece ruhsal değil psikolojik açıdan da olumludur. Rüyalarınızı hatırlamaya çalışın ve bir rüya günlüğü tutun. Bu size psikolojik ve ruhsal açıdan pek çok cevap verecektir. Rüyalar çok önemli ruhsal materyallerdir.

Karşına çıkan rastlantı olarak nitelediğin şeyleri birleştir
Geçmiş, gelecek ve şu an hepsi tek noktada birleşir. Geçmişte yaşadıkların ve şu an karşına çıkan olayları doğru şekilde birleştirirsen cevaplara ulaşabilirsin. Bu noktaları birleştirme diyebiliriz. Geçmişte yaşadığın bir olay aslında gelecekteki pek çok olayın başlangıcı olabilir. Onun için soruna cevap ararken geçmiş ve şimdiyi birleştir. Unutma rastlantı yoktur.

Enerjini yükselt (bilinçüstüne) kılavuzuna ulaş
Bilinçüstü senin hep var olduğun karakterdir. O tüm yolları geçmiş ve tüm zorlukları aşmıştır. O senin olman gereken özündür. Ona ulaştığında o sana yol gösterecektir. O seninle birlikte. Dünyevi ve nefsi arzularından uzaklaştığında ona yakınlaşırsın. Bu tüm herşeyi terk etmektir. Kılavuzun sana yol göstermek için hep yanındadır. Onu fark et ve onu çağır. Onu çağırmak için onu hissetmek önemlidir. Ruhsal enerjini yükseltmende öyle  >>>Ruhsal Rehberinizi Çağırın
Bir Soru Hakkında Spiritüel Cevap Almak için Yapman Gerekenler Reviewed by bilgierdemdir on 14:29:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.