Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Ruhsal Rehberinizi Harekete Geçirecek 5 Yol


Tüm canlılar enerjidir. (ruhsal güçtür). Her şey enerjisel bir döngü içinde hareket eder. Gerçeği anladığımızda enerjinin akışını anlayabiliriz. Ruhsal enerjimiz için bize yardım eden bir iç rehberimiz vardır. Yaşam döngüsüne katıldığımızdan itibaren bizimle birliktedir. O bizim tüm yolculuğumuzda bize yardım eden bir iç güçtür. Ruhsal rehberimizle haberleşmek için bu 5 yolu mutlaka uygulayın.

Biz kendimizi ruhsal bir uyanışı arayan insanlar olarak görürüz, oysa aslında bizler bir insan uyanışıyla başa çıkmaya çalışan ruhsal varlıklarız.     Steve Rother
1- Ona Sorular Sorun.
Ruhsal rehberimize sorular yönelttiğimizde onun bizim için cevaplarla döneceğini göreceksiniz. Ona doğru sorular sorun ve onun varlığına inanın. O sizin enerjisel sesiniz. O sizin ruhsal rehberiniz.

2- Ondan İşaretler İsteyin.
Ondan bir işaret istediğinizde sizinle haberleşecektir. Bu beyaz bir tüy olabilir veya bir güvercin pencerenize konabilir. Uzun zamandır aramayan bir arkadaşınız olabilir. Ama mutlaka size bir işaret gelecektir.

3- Zihninizi Dinginleştirin.
Sessiz bir ortam bulun ve düşüncelerinizi uzaklaştırın. Nefes alışınızı izleyin. Bir süre sonra ruhsal rehberiniz için iç dünyanıza yönlenin. Onu yardıma çağırın. Çağrınız kayıtsız kalmayacaktır.

4- Ruhsal Rehberiniz için Olumlama Yapın.
Her gün belli zamanlarda Ruhsal rehberiniz için şu 5 olumlamayı mutlaka yapın.
  • Ben huzurlu bir insanım ve ruhsal rehberim beni huzura götürüyor.
  • Ben mutlu bir insanım ve ruhsal rehberim beni mutluluğa götürüyor.
  • Ben soruyorum ve ruhsal rehberim bana yol gösteriyor.
  • Benim yaşam döngümde ruhsal rehberim bana yardım ediyor.
  • Ben ve ruhsal rehberim iletişim kuruyor ve yola birlikte devam ediyoruz.
5- İç sesinizi dinleyin.
Çoğumuz zaten ruhsal rehberimizle iletişim halindeyiz. O bizim iç dünyamızdaki enerji. İç sesimize kulak verdiğimizde bize cevaplar verecektir. Endişelerinizin ve huzursuzluğunuzun ardında onu dinlememek yatar. Gergin ve mutsuz olduğunuzda sizinle daha fazla konuşacaktır. İç sesinizin size rehberlik etmesine izin verin.


Ruhsal Rehberinizi Harekete Geçirecek 5 Yol Reviewed by bilgierdemdir on 19:02:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.