Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kendini Zorla ve Hedeflerini Yükselt


Pek çok insanın yaptığı şey her şey beni bulsun. Kolların bağlıyken başarılı olamazsın. Kendini Zorlayarak başarıya ulaşırsın. Hedeflerini yükseltmeli ve ileriye doğru atılmalısınız. Zorlayıcı olmamak genellikle başarısızlığa neden olur.

Zorlu şartlarda insanlar kendilerinden beklenmeyen şeyler başarırlar. Şartların zorlu olması insanın bunu başarma zorunluluğu büyük başarılar oluşturabilir.




“Olumsuz düşünceleri pozitif düşüncelerle değiştirdikten sonra, olumlu sonuçlar almaya başlayacaksınız.” - Willie Nelson

A.K.I.L hedeflerini ele alalım. Akıllı hedefleme dediğimiz bu sistemi size sırasıyla anlatalım.

Arzuların Yoğunluğu. Bir şeyi çok istemiyorsanız başarılı olamazsınız. Başarı o şeyi ne kadar arzuladığınızla ilgilidir.


Kabiliyet. Bu işle ilgili ne kadar yeteneğinizi artırırsanız o kadar başarılı olursunuz. Yeteneklerinizi Yükseltin.

Israr.  Bir konu hakkındaki ısrarınız o işte başarınızı yükseltir. Bu şekilde daha başarılı olursunuz.

Limitleri Zorla. Yapman gereken en önemli adımlardan biri bu limitlerini zorla ve aş bu şekilde daha yukarılara çıkarsın. Hedeflerini yükseltmiş olursun.
[post_ad]
Başarılı insanlar kendilerini zorlarlar. Onlar kendilerinin yöneticileridir. Boş vermezler hatalarından korkmazlar. Onlar denemeyi severler. En yükseği hedeflerler bunun bir sebebi vardır. Ne kadar yükseği hedeflersen başarını oralara taşıman o kadar mümkün olur.

1000 lira kazanmaya hedeflersen 500 tl kazanırsın. ama 5000 tl hedeflersen 3000 tl kazanabilirsin. Hedefini yükselt.

Kendini zorlamayı öğren. Başarı seni oturduğun yerde bulmaz. Bir şeyler yapmazsan başarılı olamazsın.





Kendini Zorla ve Hedeflerini Yükselt Reviewed by bilgierdemdir on 13:31:00 Rating: 5

1 yorum:

  1. bence bu sitede yazılan her bilgi bir kitaba dökülmeli ki daha çok insanın eline ulaşıp kalıcı olabilsin.

    YanıtlaSil

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.