Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Telepati Nedir? Nasıl Yapılır?


Telefonun çalacağını önceden hissettiyseniz. Arkadaşınız söylemeden ne düşündüğünü fark ettiğiyseniz ve az sonra düşündüklerinizi söylemeye başladıysa siz bir telepatsınız. Evet telepati yapıyorsunuz. Yapılan son araştırmalar tüm insanların bilinçli değil ama bilinçdışı durumlarında telepati yaptıklarını söylüyor. Kısaca bilinçaltınızın telepati yaptığını Rus bilim adamları söylüyor.
İlgili Konu >>> Başkalarının düşüncelerini okumak mümkün mü?


Peki Telepati Nedir? 

Karşınızdaki kişinin duygu ve düşüncelerini okuyabilmek ve aynı zamanda düşünce ve duygu gönderebilmektir. Bunu düşünce gücü ile yapmaya telepati diyoruz. Telepati Kısaca bir kişiye beyin gücü ile düşünce gönderebilmek ve başka kişilerin aklındakileri okuyabilmektir.

Peki Telepati Mümkün mü?

Polonya asıllı Rus Wolf Messing'in yaptıkları telepatinin mümkün olabileceğini gösteriyor. Stalin ile görüşmelerinden sonra Rus merkez bankasından 100 bin Ruble yi bir deftere yazılı basit bir kağıt ile aldı. Burada telepati gücünü kullandı. Albert Einstein ve Sigmund Freud ile Viyana'da tanışan Wolf Messing onların yaptığı bir dizi deneyden başarı ile çıktı.
Pek çok deneye ve programa katıldı. 1974'te Rusyada öldü.

Bu bize telepatinin uzak bir ihtimal olmadığını anlatır. Telepatiyi günlük yaşamımızda görürüz. Özellikle iyi anlaşan çiftler, anneler ve çocuklarında. Çok samimi arkadaşlar birbirlerine sadece bakışları ile bir şeyler anlatabilirler.


Telepati Nasıl Yapılır? Telepati Teknikleri Nelerdir?

Birinci Adım
Telepatide bir alıcı ve birde gönderici vardır. Radyo sinyalleri gibi. Bir gönderen taraf ve birde yayını alan taraf vardır. Telepati yapmak için öncelikle düşünce göndermeye odaklanmak daha iyidir. Düşüncelerinizi karşınızdaki kişiye göndermeye çalışın. Bir sayı veya bir renk düşünerek karşınızdaki arkadaşınıza gönderin. Arkadaşınızla bu etkinliği yaparak telepati yeteneğini geliştirebilirsiniz.
[post_ad]
İkinci Adım
Düşünceleri okuyabilmek için zihninizi serbest bırakın ve meditasyon yapın. Zihin ne kadar sessiz ve sakin olursa o kadar rahat şekilde düşünceleri hissedebilirsiniz.
>>>5 adımda Kolay Meditasyon
Üçüncü Adım
Düşünceler gibi duygularda hissedilip okunabilir. Duyguları hissetmeye yoğunlaşmak sizin için farklı bir basamak olacaktır. >>>Empati Nedir?

Telepati yeteneği her insanda konuşma gibi var olan bir yetenektir. İnsanlar sadece telepati kavramına inanmadıkları ve böyle bir şeyin olamayacağını düşündükleri için telepati gerçekleşmez. Telepati yapmak istiyorsanız ön yargılarınız yenmeniz gerekir.



Telepati Nedir? Nasıl Yapılır? Reviewed by bilgierdemdir on 20:34:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.