Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır?


Astral seyahat temelde nedir? Fiziksel bedenden ayrılıp astral boyuta geçiş yapmak olarak tanımlayabiliriz. Kısaca ruhun bedenden ayrılıp astral olarak seyahat etmesi diyebiliriz. Astral yolculukta çevreyi gözlemleyebilir hatta zamandaki diğer boyutlara ulaşabiliriz. Astral seyahati temelde anlamak için ruh ve beden ilişkisini anlamak gerekir.



Beden yumurtası içinde harika bir kuşsun sen -yumurtanın içinde kaldığın sürece uçamazsın.Eğer beden kabuğunu kırarsan kanatlarını çırpacak ve ruhu kazanacaksın. Mevlana
 Astral seyahat tehlikeli midir? Beden dışına çıkan bir ruh bedene nasıl döner? İnsanda temelde böyle bir soru ortaya çıkar. Ama aslında bu soru yanıltıcıdır. Çünkü bedenden ayrılma ritüeli ruhun o bedenden bağını koparmaz. Ruh hala Gümüş kordon adı verilen bir bağlantı ile bağlıdır. Bedene dönmesi ise en küçük endişesinde oluşur zaten. Kısaca bedende bağlı bir parçasıyla ruh astral seyahat yapar.

Astral seyahat nasıl yapılır? (astral seyahat yapmak için gerekenler)

3 adımda astral seyahati yapabilirsiniz. Fakat önceden belirtelim eğer bir korku veya endişe duyuyorsanız astral seyahat gerçekleşememektedir.

Astral seyahat yöntemleri nelerdir?

1- UZANMA
Astral seyahat için derin bir rahatlayış gereklidir. Uyku ve rüya temelinde bir astral seyahattir zaten. Derin rahatlama için yatacağınız saatleri tercih edebilirsiniz. Alfa dalgasına ulaştığınızda derin bir rahatlama yaşarsınız. Bunun için meditasyon yapmalı ve bolca alıştırma yapmalısınız. Frekansları anlamak için yazımızı okuyun >>>Bilinçaltına giden kısa yol frekanslar
[post_ad]
2- HİPNOZ
2 aşama beden rahatladıktan sonra ona telkinler vererek ruhun hareketini sağlamaktır. Ruh bu büyük gevşeme anında bedenden ayrılacak ve gezinmeye başlayacaktır. Bunun için ruhunuza odaklanın ve ona hareket etmesi için izin verin.

3- KALKIŞ
Ruh bedenden kalkacaktır. O anda bedeninize bakın ve ayrıldığınızı görün. Endişe duyduğunuz an ruh bedene geri dönecektir unutmayın. İlk deneyiminizde genellikle çok hızlı bir geri dönüş yaşanabilir. Çünkü korku ve endişe duyabilirsiniz. Daha sonra ki deneyimlerde daha etkili olacaksınız. Ruhsal seyahatler yapacaksınız. İstediğiniz yerlere gidebilecek ve gezebileceksiniz.


Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır? Reviewed by bilgierdemdir on 15:36:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.