Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hayatta Kayboldum Diyorsan 7 Söz


Dünyaya geldiğimizde yüksek bir enerji ile hayata başlarız. Tüm hücreler ve organlar için bu enerji gereklidir. Bu andan itibaren enerjimiz yavaş yavaş tüketilmeye başlanır. Ailemiz tarafından, dostlarımız ve tabii ki düşmanlarımız tarafından. Kendimizi düşük enerjimizle hayatta ki amacımızı kaybetmiş olarak buluruz. Hayat ormanında kaybolmuşuzdur.
[post_ad]
Yolculuğa başladığınızda sizin için hedefin önemli olduğunu düşünürsünüz. Fakat hedefe ulaştığınızda asıl önemli olanın hedef değil yolculuk olduğunu anlarsınız.
Kendinizi bu şekilde hissediyorsanız bu 7 yol işinize yarayacaktır.

İç Sesini Dinlemelisin. İç sesin asla aldatılamaz. O yanıltılamaz ve sana yardım etmek için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır. Onun yol göstermesine izin vermelisin.

Diğer İnsanları Dinlemek. Diğer insanları dinleyeceksem yolumu nasıl bulabilirim diyorsan kaybolmanın bir sebebi de budur. Diğer insanların sana akıl vermelerine izin ver. Unutma akıllı insan aklını kullanan insandır. Daha akıllı insan ise başkalarınında aklını kullanan insandır.

Çocukluk Hayalini Hatırla. Herkesin çocukluk hayalleri vardır. Genellikle iş hayatının bir kaç yılından sonra bu hayallerden vazgeçer ve şunu söyleriz. Gerçek hayat berbat bir yermiş. İçindeki çocuğa gülümse ve onu yaşat. Göreceksin sana yol gösterecektir.

Gerçek Amacını Keşfet. İnsanların bu hayatta var olmaların asıl sebebi manevi sınavları geçmek ve ruhsal olarak yükselmektir. Ama dünya bize şunu aşılar. Popüler ol. Zengin ve ünlü ol. Pek çok kişisel gelişim uzmanı da size bu yolda yapmanız gerekenleri aşılarlar. Gerçek amacımız iyi ve doğru insan profiline ulaşabilmektir. 

Hedeflerinize Ortaklar Bulun. Sizinle aynı hedefleri olan ve aynı amaçlar için mücadele edecek insanlar ve dernekler bulabilirsiniz. Bu size yol gösterecektir.

[post_ad]
devamı...

Hayatınızda Örnek Olacak Kişiyi Bulun. Size yol gösterecek ve size ilham verecek kişiyi keşfetmediyseniz hata yapıyorsunuz. O kişiyi keşfedin. Bir arkadaşım Elektrik Mühendisliğini Tesla'ya olan hayranlığı yüzünden okumuştu. Tesla onun ilham kaynağıydı. Onunla ilgili her yazıyı okuyor ve başarı bu sayede onu buluyordu.

Zamanı Fark Edin. Anın değerini bilin. Şimdi en önemli zamandır ve kesinlikle tekrarı yoktur. Bir kuantum bilimciye eşsiz olan bir şey sormuşlar. Şimdi demiş. Hiç bir zaman şu anın birebir aynısı olmaz. Tüm her şeyi birebir kopyalayacak bir makina bile yapılsa mutlaka bir iki atom farklı olurdu. Şimdiki zaman tek gerçek zamandır. Şu anın değerini bilin ve anda kalın. Göreceksiniz Hayat size yol gösterecek...


Hayatta Kayboldum Diyorsan 7 Söz Reviewed by bilgierdemdir on 22:20:00 Rating: 5

2 yorum:

  1. Büyük kayboldum konuşmaya çekinir oldum yanlış bir söz söylememek için ağzımı açmıyorum ama sakinim

    YanıtlaSil
  2. En kötüsü de bildiklerini tekrar tekrar oğrenmek yolun başından başlayınca önceden gördüklerini bir daha görmek

    YanıtlaSil

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.