Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

5 Evrensel Kuralı Öğrenin


Fizik kuralları olduğu gibi Evrensel kurallar da vardır. Kısaca bir topun fırlatıldıktan sonra ki hareket ve ivmesini fizik kuralları ile açıklayabiliriz. Nereye düşeceğini ve ne olacağını fizik kuralları çerçevesinde bilebiliriz. Evrensel kuralları bilmemiz ise yaşamsal ilerleyişimizde ve ruhsal yükselişimizde büyük etkisi olacaktır.
İşte o 5 evrensel kural.

Tüm Her Şey Senin Suçun
Neden benim suçum. Bunu diyebilirsin. Hayatımız boyunca bize öğretilen şey sorumluluklarımızdan kaçmak olmuştur. Her eylem bir sonuç içerir. Siz bir eylem gerçekleştirdiğinizde bir de sonucu olacaktır. Bu kaçmak isteseniz bile başaramayacağınız bir sorumluluktur. Buna karma diyebilirsin. Kader diyebilirsin. Evrenin cevabı diyebilirsin. Ama gerçek değişmeyecektir. Evrensel kurallar çerçevesinde yaptığın her hareket bir sonuç olarak sana döner. Yazım karamsar bir hal almadan açıkça şunu söylemem gerekiyor. Bunu öğrendiğinde sonuçlarını yaşamak istemediğin eylemlere girişmekten vazgeçebilirsin. Fiziksel eylemler kadar gözle görülemeyecek eylemler de sonuçları içerir. Bir kişinin arkasından konuştuğunda o kişinin haberi olmasa bile eylemin mutlaka bir sonucu olacaktır ve bu genellikle seni üzecek bir sonuçtur.

YİN VE YANG
Evrensel kurallar içinde en zoru ve karmaşık yapısı olan bir düşünce. Kötünün içinde İyi ve İyinin içinde kötü vardır. Bunlar bir denge içindedir. Evren yasalarında denge mutlaktır. Denge olmazsa olmazdır. Karanlık olmazsa Işıkta olmaz. Bu hayatımızı bir dengede ve tutarlı yaşamamız gerektiğini hatırlatır bize. Kısaca hayatın özü bir karışımdır. Maddenin olması gerektiği kadar Anti maddeninde olması gerektiği gibi.

Ağzından Çıkanlar Hayatını Mühürler.
Düşün; Hiç bu benim başıma gelmez deyip kınadığın bir insan oldu mu? Bunu söylediğin andan itibaren aynı şekilde sınanır ve bu durumu yaşarsın.
[post_ad]
devamı...
GÜÇ İÇİMİZDE
İki Enerji kutubu hayatını şekillendirir.
Pozitif ve Negatif Enerji hayatın akışıdır. Yin Yang ta anlattığımız gibi. Tek bir farkla Pozitif enerjiyi seçenler daha huzurlu ve mutlu bir yapıya sahip olurlar.
Pozitif Enerji : Dinginlik, Sakinlik, Huzur, Sevgi, Mutluluk
Negatif Enerji : Hırs, Güç, Öfke, Kaygı, Yüksek Enerji 
21. yüzyıl insanı Negatif enerji ile hayatlarına devam ederler. Çünkü hayat şartları bize bunun daha kolay ve hızlı bir güç olduğunu söyler. Dahası beynimiz negatif enerjiye daha uygundur. Çünkü Beyin materyalisttir. Yani maddeye ve fiziki dünyaya bağımlıdır. Ama ruhumuz pozitif enerjiye uygundur. Pozitif enerji maneviyata ve ruhsal dünyaya daha yakındır. Pozitif enerjiyi seçtiğinizde ruhsal olarak yükselişe geçer ve maneviyata doğru bir yolculuğu başlarsınız. İnsanoğlunun asıl amacı da zaten budur.

Evrenin Ritmi
Her şey bir titreşim içindedir. Her canlı ve cansız varlığın bir titreşimi vardır ve bu evrenseldir. Çevresel Enerjimizi bu belirler. Titreştiğimiz gibi diğer titreşimlere de açığızdır.  Duygularımızda bu titreşimlerden etkilenir ve bu psikolojik durumumuzda bir etki yapar. Depresyon ve Belli duygusal psikolojik durumlar düşük bir çevresel enerjimiz olduğunu ve kendimizi koruyamadığımızı gösterir.

Tüm hayatımızı değiştirecek ve algılayacak olan bizleriz. Her düşünce ve yazı hayatımızda yeni bir kapı aralar. Araştıran ve düşünen insanlar yüksek algı ile donatılmış insanlarıdır. Bu algıda olan insanlar olayların iç yüzünü merak eder ve sürekli olarak öğrenmek isterler. Onlar kendilerinin öğretmeni ve hayatın öğrencileridir.
[post_ad]

5 Evrensel Kuralı Öğrenin Reviewed by bilgierdemdir on 22:37:00 Rating: 5

1 yorum:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.