Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bilinçaltının Anahtarı Sensin.


Bilinçaltı son 10 yıldır pek çoğumuz için soru işareti olmuştur. Bununla ilgili pek çok sorumuz vardır. Peki tüm sorulardan önce bilinçaltı aslında nedir ve gerçekte var mıdır? Bilinçaltı kavramı çok basitçe söylersek "algılayamadığımız" bir kavramdır. Bilinçaltı bizim bilinçli şekilde ulaşamadığımız beynimizin bizim kontrolümüzde olmayan alanlarıdır. Fakat bilinçaltımızı bizden ayrı bir şey gibi düşünmek tamamen yanıltıcıdır. Nasıl kalp bizim yaşamımız için çalışıyorsa, bilinçaltımızda aynı şekilde bizim yaşamımız ve iyiliğimiz için çalışmaktadır.

Bilinçaltını bizden ayrı ve farklı bir alan olarak düşünemeyiz. O bizim bilinçli olmadığımız alanımızdır sadece; aynı kalbimiz veya böbreklerimiz gibi.

Bu durumda bilinçaltı neden bu kadar ilgi duyulan bir alan. İnsanoğlu her zaman bilinmeyene karşı büyük bir merak ve istek duymuştur. Son yıllarda bilinçaltı ile ilgili pek çok kitap yazılmış ve belgesel çekilmiştir. Burada bilinçaltının tüm istekleri gerçekleştirebileceği söylenmektedir. Bilinçaltı temelde insan biyolojisinin olmazsa olmaz bir unsurudur. Bilinçaltının gücünü fark edebileceğinizi ilk alan rüyalarımızdır. Rüyalar bilinçaltımızın bizimle haberleşmesinin bir yoludur. Bilinçaltımız hayatta kalmamızı sağlar. Beyin ve tüm vücut fonksiyonlarımızı kontrol eder.

Fakat bilinçaltını nasıl yönlendireceğiz ve isteklerimize ulaşmamızda bize nasıl yardım edecek.

Bilinçaltının anahtarı sizsiniz. Bunu söylememin en büyük nedeni bilinçaltına gerçek anlamda ulaşabilecek tek kişinin siz olmasından dolayıdır. Sizi hipnoz eden bir kişi bilinçaltınızın derinliklerine ancak yine sizle inebilir. Bilinçaltımıza işlenen tüm dosyalara aslında ulaşabiliriz. Bilinçaltımıza en çok felaket anlarında ulaşabiliriz. Genellikle bir felaket anında bilinçaltımız ile çok yoğun enerjili bir kapı açılır ve bilinçaltımıza ulaşırız.

Bilinçaltımız hayatımızı değiştirebilecek bir güç taşır. O bilgiyi doğru zamanda kullanmamız için saklar. Bilinçaltına ulaşmak için derin bir rahatlama ve meditasyon (trans) hali gereklidir. Fakat bazı durumlarda bilinçaltına ulaşabiliriz. Bu yoğun duygular yaşadığımız anlarda daha mümkün olur.

Bilinçaltımız ruhumuzla iletişim halindedir. Ruhsal enerjimizi yönlendirir ve ondan gelen enerjiyi yorumlar.

Bilinçaltınızı görebileceğiniz en kolay yöntem bir zar atma yöntemidir. Evinizde zar varsa bu basit deneyde "6" atmaya çalışacağız. 6 rakamına odaklanmadan sadece öylece 10 sefer deneyin. Kaç kere 6 geldiğini not alın. Şimdi 6 rakamını zardaki şekli ile bilincinizde canlandırın ve zarı atarken bu imajı düşünmeyi bırakın ve hiç bir şey düşünmeden atın. 10 kere de bu şekilde atın. Eğer doğru şekilde imajine ettiyseniz bilinçaltını yönlendirmeyi başarmışsınızdır. Bilinçaltınız ise basitçe olasılık evrenine kuantum noktasında bir etkide bulunmuştur. Bu durumda bilinçaltınıza ulaşmanın en kolay yolunu sizinle paylaşmış olduk. Bu imajinasyon çalışmasıdır. Zarda 6 geldiğini zihninizde canlandırdınız. Tahmin ediyorum ilk seferinden daha başarılı oldunuz.

Bilinçaltına yükleyeceğiniz düşünceleri olumlama ve imajinasyon çalışmaları ile yükleyebilirsiniz. Bilinçaltı zihnin en karmaşık alanlarından biridir. Pek çok bilim adamı ve psikiyatrist bilinçaltının insan gelişiminin ve ilerleyişinin anahtarı olarak görmüştür. Bilinçaltı gerçekten başarımızın ve mutluluğumuzun anahtarıdır.
[post_ad]

Bilinçaltının Anahtarı Sensin. Reviewed by bilgierdemdir on 16:38:00 Rating: 5

1 yorum:

  1. KEsinlikle imgelemek çok önemli, bilinçaltına ulaşmak imkansız değil.

    YanıtlaSil

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.