Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kuantum Olumlama Teknikleri



Kuantum teorisi sizde şok etkisi yapmıyorsa onu yeteri kadar anlamamışsınızdır.
Niels Bohr

Kuantum teorisi temelde maddede en küçük parça olan atomu inceler. Ama incelemeler sonucu atom altı parçacıkların aslında Newtonun söylediği fizik kurallarını hiç ama hiç uymadığıdır. Mesela
Bir şey aynı anda iki yerde birden olamaz. Kuantum parçacığı için bu geçerli değildir.

Maddenin sabit konumunu ve durumunu onu görmezken de bilebiliriz. Kuantum parçacığı gözlemlenirken farklı izlenmezken farklı davranabilir.
[post_ad]
Kuantum teorisi diğer her şeyden öte zamanda yolculuk edebileceği ve olasılık dünyasına girebileceği anlatır.

OLASILIK NEDİR ?


İşte hayatın en güzel tarafı da buydu; her şey olabilirdi, her ne kadar olasılıksız olursa olsun olabilirdi, olasılık dışı olan bir olay mutlaka olurdu. Adam Fawer
Olasılık geleceğin nihai olmadığını söyler. Gelecek şimdide şekilenmektedir. Gelecek an içinde şekillenip bize yansımaktadır. Burada kader kavramı ile olasılık teorisi birbirinden ayrıdır. Kader Yaradanın bizim ne yaşayacağımızı zaten bildiğidir ki, Kuantum kavramı da bunu işaret eder. Ama biz yani gözlemci ne yaşayacağımızı yaşamadan bilemeyiz ki bu da zaten olasılık teorisini destekler.

Onun için olasılık ve kader bir yerde birleşir ve bize geleceğimizi verir. Kaderi bir çizgi olarak düşünmemek gerekir ki Yüce Kuranı kerim de kader kavramı insan aklının özgür iradesine işaret eder. Kuantum bu noktada devreye girer.

Şimdi bir kağıt kalem alın ve bir çember çizin. Çemberin içine "ŞİMDİ" yazın. Sonra çevresine küçük daireler çizin Onlarda olasılıkları gösterecektir.
bu olasılıklar şu andan geleceğe doğru uzanmaktadır. Gelecek şu an içinde şekillenir. Geleceği insan oğlunun özgür iradesi etkiler. Geleceği şekillendiren insanoğlunun özgür iradesidir.

Geleceği değiştirebilir miyiz? Şu an içinde gelecek sürekli değişir? İki tür düşünce şekli geleceği yoğun şekilde etkiler

POZİTİF DÜŞÜNCE

NEGATİF DÜŞÜNCE

bu iki düşünce şeklinden insanlar genellikle negatif olana yönelirler. Çünkü akıl negatif düşünceyi daha gerçekçi ve olabilir görür. Ama unutulmamalıdır ki düşünceler maddeye ve zamana etki edebilen büyük güçlerdir. Düşünce gücü bugün pek çok alanda doğrulanmıştır.

Kuantum olumlama teknikleri; düşünceyi olumlama ile desteklemek gerektiğini anlatır bize. Olumlamayı ise en güçlü yapacak şey imajinasyon çalışmalarıdır. İmajinasyon düşüncenin ötesinde o anı yaşamak ve hissetmektir.

Diyelim ki başarılı bir iş hayatı yaşamak istiyorsunuz veya bir araba istiyorsunuz. O zaman şunları yapmalısınız.

Şu ana odaklan ve İstediğin şeyle ilgili olumlamalar söyle;

Başarılı bir iş adamı olmak istiyorsan önce kendini öyle imajine et hayal et. Mesela bir toplantıda sana ödül verirlerken imajine et kendini ve buna göre olumlama yap.

Hisset; Hayallerini birebir yaşa ve hislerinle destekle.

Kuantum olumlama Bu 3 şeyden oluşur, Şu anı hisset; Anı yaşa ve geleceği oluşturdur.

Olumlu düşünürken olumlama bilinçaltını düzeltir. Ama tek başına yetersizdir bunun için olumlama yapın ve imajinasyon ve hissi düşünce ile destekleyin.

Kuantum olumlama cümleleri ve sözlerine örnekler.


Şimdi huzurla geleceğimi şekillendiriyorum.

Şu anda yaratıcı güç ile enerjimi yeniliyorum.

Şu anda tüm olasılıklardan en iyisine ilerliyorum.

Şimdi yeni olasılıklar ve kapılar açıyorum.

Şu anda zihnim parlıyor ve geleceğe adım atıyorum.


Sayfamıza abone olmayı unutmayın
Kuantum Olumlama Teknikleri Reviewed by bilgierdemdir on 13:01:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.