Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Muhteşem Bir Hayat İçin 8 Prensip


Eğer iyi bir hayat istiyorsan, kuralların olması gerekiyor, dahası prensiplerin olmalı. Yaşam prensipleri seni daha iyi bir hayata ulaştırır.
Hayatına güç ve güzellik katar. Hatalarınıza odaklanmaktan vazgeçin. Hayata ve bu 8 prensibe odaklanın göreceksiniz çok şey değişecek.

1- Olağanüstü bir "hayata bakış açısı" kurun.
Hayatınızı fark edin ve görüşünüzü yükseltin. Eğer hayata bakış açısını yükseltir ve güçlendirirseniz neler kaçırdığınızı da görürsünüz.
>>>Farkındalık Nedir?

2- Yapıcı zorlukları kucakla.
Bir şeyler hep zorluklar aşıldıktan sonra meydana gelir. Başlangıçlar her zaman zordur. Eğer zorluklar, size muhteşem bir hayat verecekse onları kucaklamalı ve sevmelisiniz. Hiç bir şey kolay değildir.
>>>Etkili ve Başarılı insanların 7 alışkanlığı

3- Çok katı olmayın.
Hayaller bizim varlığımızın teşvikleridir. Hayaller olmasa, bugünkü dünya olmazdı. Dahası hayaller bizi motive eder ve yaşama karşı umudumuzu güçlendirir. Gerçekçi olmayın demiyorum. Ama büyük şeyler hedefliyorsan önce hayal etmelisin.
>>>Hayatınızı kökten değiştirecek 10 kişisel gelişim önerisi

4- Mantıklı olun.
Hayaller kurun ve bunları mantık ipleri ile birbirine bağlayın. Göreceksiniz hayat size gülümseyecek. Mantıklı ve Hayalperest olmak mümkün. Unutmayın, tüm bilim adamlarının çok güçlü hayal güçleri vardır ve bunu mantıkla birleştirince olan şey Dünyayı değiştirir.
>>>Bilinçaltını etkili kullanmak için 8 bilgi

5- Pozitif bir çerçeveden etrafınıza bakın.  
Hadi biraz pozitif olun. Hayat size adil değilse başkalarına hiç değil. Bugün açlıktan ölen bir kıta var. Bugün temiz su bulamayan bir milyara yakın insan var. Bugün çocuk yaşta gelin edilen kızlar var. Hayat size adil değilse onlara nasıl peki? Olumlu düşünce bedenimizi ve ruhumuzu güçlendirir. Olumlu düşünce vitamin gibidir. Psikolojiyi kuvvetlendirir.
>>>Olumlama nedir?

6- Bilinçaltınızı değiştirin.
Siz her şeyi tam olarak yapsanız da bilinçaltınız sizi sabote edebilir ve işleri tersine çevirebilir. Peki bilinçaltını değiştirmek için ne yapmak gerekir. Öncelikle onu anlamak gerekir. O yine bizim oluşturduğumuz bir yapıdır. Kısaca baskıladığımız her şey oradadır. Çocuklukta yaşadığımız tüm travmalar ve dahası tüm anılar ve derinlere gömdüğümüz şeyler hepsi oradadır. Kısaca orada başarısızlık kodu işlendi ise başarılı olmanız imkansız.
>>>Bilinçaltına ulaşmak için yollar.

7- İlham verecek bir hamle yapın
Hedefinizi koydunuz ve bekliyorsunuz. Size bir tavsiye, bir hamle yapın. Küçük, ama ilham verici bir hamle olsun bu. Mesela hedefiniz ile ilgili önemli bir araştırma okuyun veya bir kitap okuyun. Tek yapmanız gereken, ilham perilerini harekete geçirmek, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.
>>>Modern Meditasyon Yöntemi Nedir?

8- Şükredin 7/24
Hayatın size verdiklerine şükredin. Hayat siz onu sevince anlam kazanacaktır. Kendinizi keşfedin ve farkında olun. Ne kadar güzel bir dünyada yaşıyor ve ne kadar çok nefret kuruyoruz. Yanlış yapıyoruz. O halde şu hikayeyi hatırlayın.
"Bir nehir yüzünden savaş çıkacakmış. İki tarafta nehrin kendi hakları olduğunu iddia ediyorlarmış. İki Kral danışmanlarının sözünü dinleyip bilgeye gitmişler. Krallar sıra ile neden kendi hakları olduğunu söylemişler nehrin. Bilgeye dönmüşler ne yapalım diye. Bilge İki ülke de suyu kullansın, su bitince, nehrin kimin hakkı olduğuna karar vereceğim demiş. Böylece savaş çıkmamış ve yüzlerce yıl su akmaya devam etmiş. Paylaşmak güzeldir. Dahası bu dünya hepimize yeter ama bencilliğimiz yüzünden bir kıta aç ve sefalet içinde yaşarken bir kıta bolluk içinde.
Hayatta şükretmek kadar güçlü ve güzel bir şey daha yoktur. Olana değil, olmayana da şükretmek, büyük bir fazilet ve erdem meselesidir.
>>> Şükretmek için 60 neden

Bilgi Erdemdir - Kişisel Gelişim Sitesi

Benzer Konular

Hayatınızı değiştirecek 5 film sözü

Kısaca düşünce gücü nedir.

Şükretmek için 10 neden.
Muhteşem Bir Hayat İçin 8 Prensip Reviewed by bilgierdemdir on 10:33:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.