Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Ruhsal Olarak Bağlantı Kurmanız Gereken 5 Şey



Bunlar bağlantımızı arttıracağımız güçlü şeyler. Ruhsal olarak bağlantı kurmamız gereken 5 önemli kaynak vardır. Bağlantılarımızı güçlendirdiğimizde ruhsal olarak daha güçlü ve enerjik hissederiz.
Bağlantıyı sadece konuşma veya dua olarak düşünmeyin o bir hissiyattır.



Bağlantı Kurmamız Gereken 5 Şey

1- Allah ile bağlantı kurmak.
Hepimiz Allah ile bağlantılıyız ve bu bağımız hiç kopmadı. O bize hayat ve bir yaşam çizgisi verdi. En önemlisi özgür irade ve karar verme yetisi bahşetti. Ruhsal olarak enerjimizi ona dualar ederek yükseltebiliriz. Derviş ve Aşk ne güzel bir yaşam şeklidir. Derviş aşka yanar ve aşk onu iyice yakar. Ta ki kül olana kadar...
Biz gelmedik dava için, bizim işimiz sevda için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik.
Yunus Emre
2- Doğa ile bağlantı kur
Doğa ve tabiat anadan hiç bir zaman ayrılmadık. Biz yaşamın ve doğanın bir parçasıyız. Biz kendimizi her ne kadar doğadan ve gerçek yaşamdan ayırsakta doğanın ve yaşamın bir parçasıyız. Ruhsal zayıflıklarımızda doğayı düşünebilir ve meditasyon yapabiliriz.

Sözler hakikat değildir, ağızdan çıkan seslerdir. Hakikati öğrenmek için söze değil yaşamaya ihtiyaç vardır. Şemsi Tebrizi
3- Evren ile bağlantı kur
Görebileceğimizin çok ötesinde bir evren var. O bizim algılarımızın çok ötesinde. O bir varoluşun sembolüdür. Evreni hissettiğimizde yaşamın çok daha büyük ve önemli bir şey olduğunu fark ederiz.


Sen kendini küçük bir cisim sanırsın, ama en büyük âlem sende gizlidir. Hz Ali (R.A)
4- İnsan ile bağlantı kur
Hepimiz aslında birbirimize bağlıyız ve bazen bunun farkına varıyoruz. Ama bu durum çok nadir gerçekleşiyor. Çevremizdeki tüm insanlara anlayış ve sevgiyle yaklaşmak aslında çok zor değil. Gerçekten empati ile hayatımızı değiştirebiliriz.

Sevgide güneş gibi ol,Dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, Hz Mevlana

5- Geçmiş Bilgelik ile bağlantı kur. 
Aslında çağlar boyu yaşadığımız bilgelik bizde saklı. Üst benliğinizle bağlantı kurduğunuzda yaşamın içindeki gerçek gayeyi keşfedeceksiniz ve yaşam size huzur vermeye başlayacaktır.
Özünü bilirsen özürden kurtulabilirsin. Hacı Bektaş Veli
[post_ad]
Ruhsal Olarak Bağlantı Kurmanız Gereken 5 Şey Reviewed by bilgierdemdir on 22:32:00 Rating: 5

1 yorum:

  1. her şey için sonsuz teşekkürler eder sizleri çok seviyorum..selamlar canlar..

    YanıtlaSil

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.