Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Epifiz Bezi Nasıl Aktive Edilir 5 Yöntem


Epifiz bezi; beynimizin ruhsal parçasıdır. Epifiz bezi ile pek çok şey söylenmiştir. Bazı bilim adamlarına göre, epifiz bezi beyinin ruhla bağlantısını açıklayacak bir parça olabilir diyorlar. Epifiz bezi iki beyin lobunun tam ortasında bulunan bir bezdir.


Konuyla ilgili olarak ve epifiz bezinin gücünü ve değerini anlamak için bu yazıyı mutlaka okuyun. >>> Dünyadan saklanan gerçek epifiz bezi pek çok bilim adamı tarafından araştırılan epifiz bezi, hayatımızda önemli bir rol oynamaktadır.

Epifiz bezini açmak ve aktivasyonunu sağlamak için bu 5 yöntemi uygulamalısınız.

1-  Florür'den arınmak
Diş macunları ve musluk suyunda florür bulunmaktadır. Bunların yerine doğal su ve florür içermeyen diş macunları tercih edebilirsiniz. Sentetik florürü, hayatınızda azaltmanız epifiz bezi aktivasyonu için önemlidir.

2- Gıdalar
> Kakao
> Zerdeçal
> Doğal Sular
> Doğal elma sirkesi
> Yeşil bitki ve sebzeler
> Diğer sirke çeşitleri

Bu gıdalardan bir veya ikisini tüketebilirsiniz. Herhangi bir rahatsızlığınız varsa diyetiniz açısından doktorunuza danışarak tüketmeniz gerekmektedir.
[post_ad]
3- Kundalini Yoga ve meditasyon
Her gün bir 10 dakika nefes alışverişinizi takip ederek basit meditasyon yapabilirsiniz. Kundalini yoga basit tabiriyle bedende bulunan 7 enerji çakra noktasını temizlemek ve güçlendirmek olarak geçer. Bu 7 nokta omuriliğin bitiminden (kuyruk sokumu) başın tepesine kadar dağılmıştır. 3. göz yani pineal bez de bu noktanın içindedir. Kundalini yogayı kitaplardan ve eğitim veren kişilerden öğrenebilirsiniz.

4- Akupresür Noktası
Her gün bir dakika boyunca iki kaşın ortasından 3 santim yukarısına çok hafif baskı yapın. Bunu yaparken parmağınızı hafifçe masaj şeklinde oynatabilirsiniz.

5- Karanlık odada uyuyun.
Epifiz bezi karanlıkta aktive olan bir beyin yapısıdır. Yatak odanızda karanlık bir ortamda uyumanız epifiz bezini kolay aktive eder.


Epifiz Bezi Nasıl Aktive Edilir 5 Yöntem Reviewed by bilgierdemdir on 16:20:00 Rating: 5

4 yorum:

  1. Saat 22-23 ten önce uykuya dalmak, tamamen karanlık odada uyumak, doğal elma sirkesi kullanmak, yatmadan önce 25 kez estağfirullah demek,sebze ağırlıklı beslenmek, her gün 10 dk.nefes-yoga veya tefekkür..

    YanıtlaSil
  2. Sabah ve akşam 7 defa ayetel kursi okuyun yeter

    YanıtlaSil
  3. Hayatı akışına birakin.Vakti geldiğinde açılır.

    YanıtlaSil

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.