Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Başkalarının Düşüncelerini Okumak mümkün mü?


Düşüncelerimiz bize aitmiş gibi gelir. Tüm hepsi bize ait olmayabilir. Bazen aklımızdan biri geçer ve o anda telefon çalar. Bazen karşımızdaki kişinin bizim hakkımızda ne düşündüğünü hissederiz. Bazen içimizdeki kötü his hayatımızı kurtarır. Tesadüf diye bir şey yoktur. Düşünceleri okumak bilimsel olarak kanıtlanamamış bir olgudur. Ama Avrupa ve Amerika da bununla ilgili pek çok araştırma ve okul vardır. O halde size başkalarının düşüncelerine ulaşmak için tam 6 yol önerelim.

Telepati için 6 yol.

BEDEN DİLİ.
Düşüncenin en çok belli edildiği yer bedenimizdir. Bir beden dili uzmanı sizin yalan söyleyip söylemediğinizi ve kafanızdaki düşünceleri belli bir oranda bilebilir. Onun için beden dili ile ilgili kitaplardan başlayabilirsiniz.

RUHSAL ENERJİ.
Birinin düşüncesini okuyabilmek için zihnimizin sessiz ve ruhumuzun enerjiye yoğunlaşmış olması gerekmektedir. Wolf Messing gelmiş geçmiş en ünlü telepattır. Wolf Messing Freud ve Albert Einstein ile tanışmış ve deneylerini başarı ile geçmiştir. Stalinin baş danışmanlığını yaptığı söylenmektedir. Stalin savaş yılları (2. dünya savaşı) dahil pek çok sorunda Messingten yardım almıştır. Wolf Messing'e telepatiyi nasıl gerçekleştirdiği sorulduğunda "Basit zihnimi sessizleştiriyorum ve gelecek mesajı hiç bir zorlama olmadan bekliyorum. Mesajlar görsel olarak geliyor" demiştir.

İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR.
Telepatiye inanmıyorsanız bunu başarmanız zaten mümkün değildir. Çünkü ruhsal güçler inanç ve meditasyon ile gerçekleşir. Gerçekte ise hayatımızın her anında telepati yapıyoruz. Bilinçli seviyelerde olmasa bile bilinçaltımızın telepat olduğunu söyleyebiliriz. Bir bilimsel teoriye göre bilinçaltımız sürekli telepatik olarak düşünce göndermekte ve almaktadır.

DÜŞÜNCE GÖNDERMEK ALMAKTAN KOLAYDIR.
Birisinin düşüncesini okumaktan önce düşünce göndermek daha kolaydır. Düşünce gönderirken göndereceğiniz kişiyi düşünün ve düşüncenizi görsel olarak gönderin ve sonra zorlamadan serbest bırakın belli aralıklarla tekrar edin.

DUYGULARI OKUMAK DÜŞÜNCE OKUMAKTAN DAHA KOLAYDIR.
İnsanların neler hissetiğini okumak düşüncelerini okumaktan daha kolaydır. Bilimsel olarak insanlar zaten duygularını birbirlerine telepatik olarak iletirler. Birinin sizi sevdiğini yüreğinizde hissedersiniz. Birini kırdığınızı da aynı hissiyatla hissedersiniz.

TELEPATİ ve ÜÇÜNCÜ GÖZ
Pek çok medeniyette ve inançta üçüncü göz ve her şeyi gören göz diye bir kavram vardır. Yapmanız gereken en önemli şeylerden biri üçüncü göz cakranıza yoğunlaşmaktır. Bu cakra (enerji noktası) iki kaşımızın ortasında biraz üstedir. Sufizm ve dinimizde kalp gözü olarak geçer. Onun için bu çakrayı bağlayan enerjiyi temizleyin ve sezgilerinizi arttırın.

Bizler ruhani canlılarız. Enerjimiz ve düşüncelerimiz tüm evrende yankılanıyor. Onun için güzel ve iyi şeyler düşünün. Olumlu olun ve hayata pozitif bakın. Hiç bir şeyin tesadüf olmadığına inanmışımdır. Bu yazıyı okuyorsanız mutlaka okumanız gerektiği içindir. Unutmayın çekim yasası ve düşünce gücü dediğimiz fikirlerde aslında temelde telepatidir.
[post_ad]
Başkalarının Düşüncelerini Okumak mümkün mü? Reviewed by bilgierdemdir on 15:52:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.