Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Enerji ve Motivasyon için 5 adım


Enerjinizin bittiği anlar olmuyor mu? Bazen tamamen modumuz düşüyor. Mutsuz ve çaresiz hissediyoruz. Ayaklarımız adım atmak istemiyor. Bir kenarda umutsuzca bekliyoruz. Sonra ise zihnimizdeki bu negatiflik huzurumuzu ve bedenimizi etkiliyor. Çoğu zaman sağlığımızı bozan en büyük etken bu oluyor. Hayata farklı bir açıdan bakmak bazen hayatın en zor işidir. Bazen basit olaylar bile enerjimizi ve motivasyonumuzu bitirmeye yeter. Bazen ise her şey boğazımıza kadar dayanmıştır. Bu 5 adım ile enerjimizi yükseltebiliriz. Bu yazı motivasyon için...
Sadece sıradan olmak dünyanın en sıradışı işidir, çünkü herkes sıradışı olmak ister. Osho
5 adımda harika ve enerjik hissetmenizi sağlayalım.

Duruşunu değiştir. Enerjini duruşun etkiler. Duruşunu güçlü ve enerjik bir duruma getir. Dik dur ayağa kalk dolaş ellerini arkada bağla veya beline koy. Farkı anında göreceksin.
Yüzüne bir gülümseme oturt :) gülümse evet bu çok önemli bu sahte gülümseme bir süre sonra yerini mutlu ve enerjik bir gülümsemeye bırakacaktır. Gülümse :)
Sıcak bir çay iç. Bitki çayı da olabilir. Sıcak bir içecek bedendeki negatif gerilimi alır ve yerine pozitif bir hissiyat bırakır.
Şimdi derin bir nefes al ve Şimdiye beyaz bir sayfa açarak devam et. Enerjini yeni bir sayfa açmaya odakla. Şu anın gücüne kendini bırak
Enerjini yükseltecek hareketli bir müzik dinle ve güzel bir çikolata ile durumu güçlendir :)
Hobin varsa hemen hobine odaklan eğer yoksa bir hobi edinmek için harika bir gün...
[post_ad]


Enerjimizi pek çok etken düşürebilir. Önemli olan bunun farkında olup enerjimizi ve motivasyonumuzu yükseltmektir. Unutmayın farkındalık ile kendi yöntemlerinizi oluşturabilirsiniz.






Yenilenme zamanı 5 yöntem
Enerji ve Motivasyon için 5 adım Reviewed by bilgierdemdir on 21:55:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.