Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Enerjinin 10 Temel Yasası

enerjinin temel yasaları

 

Enerji; hayatın gerçeği aslında. Enerjinin temel yasaları vardır. Enerjiyi kabul ettiğimizde hayatımızı değiştirecek çok büyük bir güç ortaya çıkarıyoruz. Enerji bizi baştan aşağı yenileyebilecek ve güçlendirebilecek yegane güçlerden biri. 

Çünkü en basit mantıkla hepimiz enerjiyiz ve temelde bir görevimiz var. Bu görev bir aile kurmaktan dünyayı değiştirmeye kadar gidebiliyor. 

Biz enerjiyiz ve enerji olmanın en temel yasalarından biri bunu anlamlandırmaktan geçiyor.

Enerjiyi anlamanın temeli tüm bedenimizin ve beynimizin elektrik akımları ile kontak kurduğunu anlamaktır. Enerji bizim gerçeğimiz. 

Gelelim asıl konuya;

Enerjinin Temel Yasaları

1- Kabullenme
Sen Kabul Etmediğin Sürece Anlamayacaksın.
Sen enerjisin ve bunu kabul etmediğin sürece tam anlamıyla çalışmayacaktır. Enerjinin en temel yasası enerji olduğunu sadece biyolojik bir varlık olmadığını kabul etmende gizlidir. Eğer bu sürece varırsan tüm evrenin bir enerji olduğunu anlarsın.

2- Farkındalık 
Çevrende sürekli sana gelen mesajlar ve cevaplar var. Ayrıca anın içinde kalmadığın sürece bu enerjiyi kavrayamazsın Hayatını değiştirecek güç farkındalıkta yatıyor. Bu enerjinin en önemli yasalarından biridir.

3- Eneji ile Bir Olma Yasası
Biz bu enerjinin en temel yasalarından birini göz ardı etmemeliyiz. Biz tüm her şeyle bir ve bütünüz ve bu çok önemli bir yasa. O halde daha şefkatli olmalıyız. Bir kediye zarar verdiğinde kendine zarar veriyorsun aslında.

4- Enerji Titreşim Yasası
Her canlı veya cansız varlık bir titreşim yayar ve bu titreşim ile kendimizi ifade ederiz. Bu titreşim bizim en temel enerjimizdir. Titreşimimizin uyduğu ortamlar bize huzur ve mutluluk verir. Aynı şekilde titreşimi uyan insanlar bize mutluluk verir.

5- Aura 
Enerjimiz çevremizdedir. Ayrıca tüm herkesin enerjisi çevresinde görülebilmektedir. Enerjiyi anlamanın en kolay yolu enerjinin aurası olduğunu anlamaktır.

6- Çekim Yasası
Her enerji kendine uygun enerjiyi çeker. Bu gerçektir. Siz enerji oluşturabilecek güce sahip canlılarsınız. Eğer düşünceleriniz bir enerji oluşturursa onu kendinize çekersiniz. Bu da o enerjinin gerçeğe dönmesine neden olur.

7- İlham Yasası
İçinizde bir anda bir şey yapma isteği doğdu. Bu enerjinin en güçlü olduğu andır. Sizi asıl görevinize çağırır. Sizi bu hayatta ki en önemli şeye çağırır. Bu sizin yapmanız gereken şeydir. Bu antlaşma ile bağlanmıştır.

8- Enerjinin Dönüşüm Yasası
Her şey dönüşür ve farklı enerjilere döner. Her enerji farklı bir enerjiye dönme eylemindedir. Dahası evrende hiç bir şey yok olmaz. Her şey farklı enerjilere döner. Bu sayede enerji sürekli olarak dönüşür.

9- Sebep Sonuç Durumu
Eylemlerimizin temelde sonuçları vardır. Bu sonuçların ise yeni sebeplere gebe olması hayatın döngüsüdür. Ama enerjide durum farklıdır. Sebep sonuçtan önce olduğu gibi sonuç sebepten önce olabilir. Bu kuantum yasasıdır. Kısaca her iki durumda da gözlenebilir.

10- Kutupluluk Yasası
Her şeyin zıttı vardır. İyi ve Kötü. Yin ve Yang, Sıcak ve Soğuk ve bunun gibi pek çok örnek verilebilinir. Bu pek çok yasanın temelde negatif elementle çarpılması sonucunu doğurur. Onun için enerjinin doğru tarafında olmak ve pozitif olmak gerekir.

Enerjinin temel yasalarını sizin için yazdım. Hayat enerji akışının tam ortasında durur. Hayat enerjidir. Hayat bir yolculuktur. Ama bu yolculuk diğer yolculuklara kapı açar.
Enerjinin 10 Temel Yasası Reviewed by bilgierdemdir on 18:42:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.