Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Başarıya Ulaşmak İçin 8 Kelimeyi Değiştirin.

başarıya giden yol

Düşüncelerinizi değiştirin hayatınız değişsin. Bu 8 Kelime hayatımıza büyük etki yapan kelimeler aslında. Başarıya ulaşmak sizin elinizde olan bir şey. Başarıya giden yol acılardan ve zorluklardan geçer. Kimse size çiçekli bir yol vaadetmedi. Düşüncelerimizi değiştirmenin en kolay yolu bir yerden başlamak ve bir adım atmaktır. Düşüncelerimizde yapabileceğimiz değişiklikler bizi motive eder ve güçlendirir.

Gelelim Bu 8 Başarıya Ulaştıran Kelimeye 


#1- Sır yok, Özgüven var.
Biz her başarının ve yeteneğin arkasında bir sır veya gizli bir güç görürüz. Ama gerçekte bu tamamen yetenekle ve çalışmayla ilgili bir şeydir. Bu yeteneğin temelinde ise özgüven vardır. Sırlar yoktur güçlü bir kendine olan inanç vardır. Başarının bir sırrı yok. Gizli bir yöntemi veya anahtarı. Gerçek sır sizin özgüveninizde saklı.

#2- Sihir yok, Cesaret var.
Sihirli bir değneğin hayatımıza değmesini bekliyoruz. Sihirli cümleler veya hayatımızı değiştirecek sihirli bir güç yok. Gerçek güç içimizde ve bu cesaret ile ortaya çıkabilecek bir güç. Kimse hayatınıza dokunamaz sadece yol göstereceklerdir. Ama gerçek başarı sizin cesaretiniz ile belirlenecektir. Kabuğunuzu kırdığınızda ve dünyaya gözlerinizi açtığınızda ortaya çıkacaktır.

#3- Şans yok, Amaç var.
Farkında mısınız bilmiyorum ama çoğu zaman başarıyı bu şekilde açıklama eğilimindeyiz. Başarıyı şans ile bağlıyoruz. Şans gerçekten açıklayamadığımız her şeyde ortaya çıkan bir yardımcı. Ama gerçekte bir şeyleri amaç edinmiş insanlar başarıya ulaşır. Şans bir faktörse başarılı insanları incelemenizi tavsiye ederim. Çoğu şanslı gibi duran insanlardır. Ama gerçekte hayatlarında büyük talihsizlikler yaşamışlardır. Amaçlarından vazgeçmedikleri için şans yüzlerine gülmüştür.

#4- Rüya yok, Mücadele var.
Hayaller önemli ama rüya görmeye devam ettiğiniz sürece başarıya ulaşamazsınız. Uyanmanız lazım. Bunun için de mücadele ruhunuzu geliştirmeniz gerekir. Mücadele eden insanlar başarıya ulaşır. Mücadele ruhunuz olmalı ve bunu hayallerinizi gerçekleştirmek için yönlendirmelisiniz.

#5- Hırs yok, Motivasyon var.
Hırslı insanlar başarılı olur. Hayır motivasyonu yüksek olan insanlar başarıya ulaşır. Hırsa kapıldığınızda gücünüzü kötüye kullanırsınız. Motive olduğunuzda büyük bir güç ortaya çıkar. Motivasyon size doğru amaç ve enerji verecektir.

#6- Kaybetmek yok, Denemek var.
Biz kaybettiğimizde her şey bitti diyebiliriz. Ama kaybetme kelimesini hayatınızdan çıkarın. Kaybetmek değil denemek vardır. Deneriz ve sonunda başarıya ulaşırız. Edison lambayı bulana kadar 2000'e yakın deneme yaptı. Ama her olmadığında kaybettim vazgeçeyim demedi.

#7- Yenilmek yok, Tecrübe var.
Pek çoğumuz tecrübe sahibi olmayı kolay veya basit bir şey sanıyoruz. Ama tecrübe yenildiğimiz ve küçük düştüğümüz zaman kazanılır. Kaybettiğimizde kazandığımız en büyük şey tecrübedir. Yenilgileriniz size tecrübe kazandırır.

#8- Vazgeçmek yok, İnanmak var.
Vazgeçmek kolaydır. İnsanlar çoğu zaman kolay vazgeçer. Ama başarının anahtarı inanmaktır. İnanan insan başarılı olur. Kendine inan ve başaracağına inan. İşte bu başarının gerçek yoludur.
Başarıya Ulaşmak İçin 8 Kelimeyi Değiştirin. Reviewed by bilgierdemdir on 18:06:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.