Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kaderinizi Değiştirecek 7 Şey

kaderini değiştir


Ne kadar özgür iradeye sahip olduğumuzu düşünsek bile kader diye bir olgunun yaşamımızda olduğunu genellikle hissederiz. Düşüncelerimizin özgür olduğunu düşünsek bile derinlerde bilinçaltımızın kararlarımızı etkilediğini biliyoruz.

Kader sadece dini bir olgudan öte bir şey olabilir mi? Ünlü Psikolog Carl Gustav Jung'ın dediği Kolektif bilinçaltı olgusu çoğu zaman havada kalmış bir teori gibi dursa da bize kader ile ilgili bazı bilgiler verebilir belki de.

Kolektif Bilinçaltı Nedir?


Bu tüm insanların birbirine bağlı olduğu ve geçmişten geleceğe uzanan bir köprü gibidir. Bilinçaltımız birleşiktir. Bu bir buluş bulunduğunda bunun bir çok kez farklı bölgelerde de keşfedilmesi ile açıklanabilir belki de. Telefonun 3 mucidi olduğunu biliyor muydunuz? Ya da Mısır Piramitlerinin benzerlerinin Çin de ve Amerika da da yapıldığını...

Kolektif bilinçaltı ayrıca bir bebeğin hiç bir şey bilmeden annesinin sütünü içmeyi nasıl bildiğini açıklamaya yarar. Karanlık ve böcek korkularını da öyle. Kolektif bilinçaltını insanlığın iyiliği için çalışan bir güç gibi düşünebiliriz belki de. Arıların bütünleşmiş bir sistemi vardır. Karıncalarda ortak bilinç ile çalışan canlılardır.

Birleşik bilinçaltını anlamanın en kolay yolu her şey tek kaynaktan çoğalarak günümüzdeki çokluğu oluşturduğunu idrak etmemiz olabilir.

Kader hayatımızın önceden çizilmiş olması demek değildir. Bu sebepten,”ne yapalım, kaderimiz böyle” deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir. Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir. Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse ne hayatının hakimisin, ne de hayat karşısında çaresizsin. Şems-i Tebrizi

Kaderinizi Değiştirecek 7 Şey Nedir?


1- Düşüncelerinizin Sistematiğini Değiştirin.
Düşüncelerimiz benzer şekilde devam eder. Fakat düşüncelerimizi olumlu olarak etkileyebilir isek kaderimizin akışını değiştirebiliriz. Biz buna olumlu düşüncenin etkisi diyoruz. Düşüncelerinizi değiştirmenin en kolay yolu olumlama yapmaktır.

2- Titreşiminizi Değiştirin.
Evet tüm evren bir ahenk ile frekans yayar. Bu frekans bir titreşimdir. İnsanlarda belli bir frekans yayarlar. Bu frekans ile kaderimizi yaşarız. Eğer frekansımızı yükseltirsek her şey değişecektir. Ruhsal enerjimize odaklanırsak titreşimimiz değiştirecektir. Bu konuda detaylı olarak anlattım.

3- Dinlediğiniz Müziği Değiştirin.
Dinlediğiniz müzik bir titreşim yayar ve bu beyninizi etkiler. Beyniniz ise tüm kaderinizi etkiler. Pozitif müzikler dinlemek size huzur verir. Huzuru sağlamak sağlıklı düşünmenizi ve iyi hissetmenizi sağlar. Pozitif düşünceler hayatınızı değiştirir.

4- Rutinlerinizi Değiştirin.
Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar beklemeyin. Çünkü bu bilimsel olarak mümkün değil. Yapmanız gereken en önemli şey ezberleri bozmak. Size aynı şeyleri yapmak kolay gelir. Ama yeni şeyler yapmak kaderinizde olumlu değişime neden olacaktır.

5- Özgür İradenin Gücü.
Eğer sadece bu kaderim deyip boyun büker isek bu cahilliktir. Kader sizin yol haritanız dır. Nereye gideceğiniz ise tamamen size bağlıdır. Kaderinize güvenin ama özgür iradenin gücünün farkına varın. Siz kararlarınızın gücü ile insansınız. Siz seçim yapabilen bir canlısınız.

6- Kelimelerin Gücü.
Negatif düşünmek size negatif şeyleri çeker. Aynı şey pozitif düşünceler içinde geçerlidir. Pozitif düşünceler size iyi şeyleri çekecektir. Kelimelerin gücünü anladığınızda onları doğru kullanmanız gerektiğini anlayacaksınız. Kelimelerinizi dua ederken, konuşurken ve kendi kendinize düşünürken doğru seçmelisiniz. Olumlu ve iyi şeyler söylemelisiniz.

7- Bilinçaltının Gücü.
Bilinçaltınızı doğru programlamak ve onu iyi yönlendirmek çok önemlidir. Pek çok insan bunun bir peri masalı olduğunu düşünebilir. Ama gerçek öyle değildir. Bilinçaltı (Bilinçdışı) bir bilim terimidir. Bu yönde araştırmalar devam etmektedir. Bilinçaltına ne kadar olumlu terim yüklersek hayatımızı ve kaderimizi o kadar değiştirebiliriz. Bu konuda detaylı bilgi için lütfen tıklayın.


Kaderinizi Değiştirecek 7 Şey Reviewed by bilgierdemdir on 20:50:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.