Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Huzur Seni Bulacak Ruhunu Fark Et

huzur için

Ruhsal bir yolculuğun başlangıcında insan kendini huzursuz ve gergin hisseder. Yolculuğun sonunda ise huzuru bulursun. Huzur için ne yapmak gerekir. Çevremiz ve insanlar bu kadar gerginken iş ve ev hayatında dengeyi yakalayamazken...

Huzur bizi nasıl bulacak veya biz huzuru nasıl keşfedeceğiz. Ruhsal bir yolculuktan bahsediyorum ama materyalist bir dünyada yaşıyoruz. Her şeyin para olduğu ve paranın zor kazanıldığı bir dünya... İnsanlar birbirlerini çiğniyor ve eziyorlar. Güçlünün güçsüzü yendiği bir dünya bu.


Büyük balık, küçük balığı özleye de bilirdi. Ama siz, balıkların birbirini yediği bir hikaye anlatmayı seçtiniz. diyor yazar.

Ruhsal Farkındalığını Arttırmak için 5 Soru Sor.


1- Kaygılarının en büyük nedeni nedir?
Aldığın cevabı iyice düşün. Mesela finansal kaygılar güdüyor zihnin. Şimdi sana tek bir cevap vereceğim. Bunu tüm bilincinle kabullen. "Sen kaygılarından çok daha güçlüsün" " Sen cesur ve atiksin"

2- Gerçeğin ne olduğunun farkında mısın?
Bu çok önemli aklında binlerce senaryo var ama gerçek değil sadece zihninin senin için kurguladığı bir şey. Sen kendin gerçeğe hazır mısın? Dahası gerçeği keşfetmekte istekli misin? Bu çok basit aklının kurguladığı dünyadan çık ve gerçeği gör.

3- Kendini Tanıyor musun?
Pek çok insan evet yanıtını verir. Nasıl tanımazsın ki. Yıllardır bu hayatı yaşıyor ve tanımlıyorsun. Ama bu ne yazık ki doğru değil. Kendini bilmiyorsun. Gerçek sınırlarını ve bilinçaltına gizlediğin baskıladığın kişiliğini. Kendini yalın bir halde bulmak istiyorsan bu hayatının en önemli sorusu. Kendini biliyor musun?
[post_ad]
4- Zorluklar karşısında nasıl tepki veriyorsun?
Korkuyor musun veya mücadele mi ediyorsun. Görmezden mi geliyorsun? Hayatın içinde bu illüzyonda gerçekleri unutabiliriz. Bu bir illüzyon her şeyin kolay olacağına inandığın bir yaşam belkide. Ama hayat zorluklar ve engeller ile var. Gözlerini kapadığında veya görmezden geldiğinde değişmeyecek zorluklar ile ne yazık ki. Kaçmak bir süre seni rahatlatabilir. Ama mücadele etmezsen asla huzurlu olamayacaksın.

5- Sevgi enerjin düşüyor mu?
İnsanlar büyük zorluklar yaşadıklarında ve bunu atlatamadıklarında genellikle negatife yönelirler. Fakat zorlukları atlatan insanlar hayata daha güzel ve umutla bakarlar. Hayatın karşısındaki duruşun enerjini belirler. Enerjin ise düşüncelerini ve bu bir döngüdür. Çünkü düşüncelerin sana yürüyeceğin yolu verir.

>>> Huzur için Olumlamalar

Bu sorular sadece sorman gereken bir kaç sorudan bazılarıdır. Büyük resme odaklanmalısın. İçinde bir enerji var. Unutma maddenin en küçük yapı taşı atomlar. Her şey enerjiden yapıldı. Bize katı ve materyalist bir dünya gibi gelse bile aslında değil. Kuantum fiziği hayatımızdaki soru işaretlerini bir gün kaldıracak. Bir gün her şey daha açık ve net gözükecek bize.

Chi veya Ruh veya Atomlar hepsi aynı düzlemde aynı şey aslında. Einstein der ki Enerji asla yok olmaz. Her şey bizim aklımızı ve enerjimizi birleştirmemiz ile başlıyor.

Huzuru bulmak için aklımızın kontrolünü ele geçirmemiz gerekiyor. Duygularımızı yönetmemiz gerekiyor. En önemlisi bir şeyi fark etmemiz gerekiyor. Huzur dışarda değil o sizin içinizde yeşeren bir ağaçtır.


Huzur Seni Bulacak Ruhunu Fark Et Reviewed by bilgierdemdir on 23:20:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.