Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

İsteklerin Gerçekleşmesi İçin Yapman Gereken 6 Şey

İsteklerin gerçekleşmesi için yapman gerekenler nelerdir?

İstekler hayatımızın en temel noktalarından biri. Pek çoğumuz şunun farkında değiliz. İsteklerimizi sadece istiyoruz. İsteklerin gerçekleşmesi için yapmanız gerekenleri yapmıyoruz. Gerçekleştirmek için 6 sihirli adım olduğunu bilmiyoruz. Evet bir isteği gerçekleştirmekte 6 önemli adım vardır. Bu adımları atmadan isteğimizi gerçekleştirmemiz pek mümkün değildir.

Bu 6 adım kendi içinde ve birbirine bağlı olarak yapılmalıdır. Adımlar yapıldıkça yolunuzun açıldığına şahit olacaksınız. Burada önemli olan doğru ve sıra ile bu adımları uygulamaktır.

Arzudan daha güçlü, daha amansız mıknatıs olamaz. François de Curel
1- Düşün ve bir pano oluştur. 

Evet şu her zaman gözünün önünde duracak panoya hayalini asma zamanı geldi. Diyelim ki bir araba hayalin var öncelikle istediğin arabanın resmini asalım. Neler yapman gerektiğini yazalım ve asalım. Hangi model olduğunu yazalım. Arabanla donatalım panoyu bu sayede hayalin sürekli gözünün önünde olacak. Haftada bir hayalinde ne ilerlemeler yaptığını panoya yaz. Bu hayalini gerçekleştirmek için sana ilk adımı verecek ve plan yapmana yardımcı olacak.
[post_ad]
2- Uzan ve İmajinasyon Çalışması Yap.

Şimdi gözlerini kapat. Evet hayalin nedir? Düşün ve ona sahipken neler hissettiğini düşün. Hayalini güçlendir. Detaylı bir şekilde hayal et. En ince ayrıntıları canlandır. Bu hayalin olması sana neler kazandıracak. Bu hayalde seni heyecanlandıran şeyler nedir. Bu arzuları topla ve hisset. Bu çalışmada en önemli adımlardan biri hayalinle duygularını birleştirmektir. Bu sayede hayalini harekete geçirecek en önemli şeyi arzularını harekete geçirebilirsin.

Gözlerini kapalı tut. Hayalini kurduğun şeyi yaşa ve onun ne kadar iyi hissettirdiğini gör. Bu sayede enerjin ona doğru bir bağlantı yapacaktır.
>>> 5 Muhteşem İmajinasyon Tekniği
3- Arzularını canlandır, motivasyonunu arttır. 

Eğer kürek çekmezsen sadece suyun seni götürdüğü yere gidersin. Asla karaya ayak basamazsın. Onun için sürüklenmeyi bırak. Kendini ateşle. Kendini körükle. Motivasyonunu arttır. Harika bir şey başarmak için yoğun bir arzu ve motivasyon gerekir. Çok çalışmak ve mücadele etmek gerekir. Kendini buna hazırla büyük bir mücadele ve savaş için güçlü olmak gerekir. Hayallerin için mücadele etmeye hazır ol.

4- İnan ve Kararını kesinleştir.

Herkesin bir hayali var. Ama herkes inanmış değil. Microsoft'un kurucusu buna inandı. Facebook'un kurucusu buna inandı. Google kurucuları buna inandı. Başarılı kim var ise önce kendine ve hayallerine inanarak başladı. Başarı tesadüf değildir. Büyük bir çalışma ve inancın örneğidir. Hayatında hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için en önemli adım inanmaktır. İnanarak ve kararlarını tam olarak kesinleştirirsen başarılı olursun.

5- Çok terlemelisin.

Bu yorucu ve zor bir süreç. Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmadı. Onun için çok çalışmalı ve uğraşmalısın. Kendine güvenmeli ve korkularını geride bırakmalısın. Yapabileceğin en önemli adım bu. Korkularını yenmek ve kendine güvenmek. Bunu yaptığında gerisi kürek çekmekten ibarettir. Sen hedefini belirle gerisi kendiliğinden gelecektir.

6- Bilinçaltının gücü

Büyük bir güç var beyninde. Sen hayallerini ona yüklediğinde senin için gece gündüz çalışacak bir güç. Bunu gerçekleştirmek için çalışacak bir güç. Evet bilinçaltının gücü. Ona doğru ve güzel şeyler yüklediğinde sana hayallerini verebilecek bir güç. Tek yapman gereken olumlu cümleler söyleyerek onu tetiklemek. Hayalinle ilgili olumlama cümleleri oluşturmaktan ibarettir.

Baş döndürücü bir başarıya imza atabilmek için baş döndürücü işler yapmaya değil, baş döndürücü arzulara sahip olmaya ihtiyacımız var. Muhammed Bozdağ

>>> Olumlama Nasıl Yapılır.
İsteklerin Gerçekleşmesi İçin Yapman Gereken 6 Şey Reviewed by bilgierdemdir on 14:02:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.