Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kendini Sevmek Hayatını Nasıl Değiştirir?

kişisel gelişimde kendini sevmenin önemi... kendini sev ve huzuru keşfet

Biz kendimizi gerçek anlamda sevmiyoruz. Buna ilk başta karşı çıkabilirsiniz. Ama gerçekte bu maddeleri sıraladığımızda bunu fark edeceksiniz. Kendinizi sevmek hayatınızı çok olumlu olarak değiştirir. Kendini sevmeyen başkasına da tam anlamıyla sevgi enerjisini geçiremez.

Kendini Sevmediğini Nasıl Anlarsın.


  • Geçmişinle ilgili sürekli suçladığında
  • Geleceğinle ilgili sürekli kaygılandığında
  • Olaylarda kendini suçladığında
  • Mutluluk için kendini engellediğinde
  • Diğer insanları çok kıskandığında
  • Bedeninden ve yaptıklarından memnun olmadığında
  • Başkalarını sürekli eleştirdiğinde
  • Sürekli öfkeli ve negatif olduğunda


Kendini sevmediğin ortadadır aslında. Bunlar senin kendini sevmediğini ve hatta nefret ettiğini gösteren ipuçlarıdır. Bunun dışında kendini tanıma ve anlama fırsatı vermediğin zaman bunu anlayabilirsiniz.

Kendini Sevmek için Ne Yapmalısın.



Kendini bil. Düşüncelerine ve fikirlerine önem ver. Diğer insanların senin hakkında söylediklerinden çok senin kendin için net düşüncelerini hisset ve bunları iyi değerlendir.
[post_ad]
İhtiyaçlarını göz ardı etme. Başkalarının ihtiyaçlarını önemseme demiyorum. Ama kendi ihtiyaçlarına saygılı ol ve göz ardı etme.

Kendine iyi davran. Her sinirlendiğinde kendine söylenip durma. Hatalar insanlar içindir. Hata yapabilirsiniz. Ama bu hataların acısını kendinizden çıkarmayın.

Kendine sarıl. Bu imkansız bir hareket bir noktada ama yine de içsel bir sarılma yaşa. Kendine "sen doğru yapıyorsun" de. "Sen doğruyu bilirsin" de. "Kendime güveniyorum" de tabii ki ben dili kullan.

Kendini Sahiplen. Düşüncelerine ve fikirlerine güven. Fikilerini araştırmadan bunu yapma tabii. Ama fikirlerine ve özellikle kendine sahip çık. Unutma kendini savunacak tek kişi sensin.

Kendini Affet. Diğer insanların görüşlerini boşver hatta kendi görüşlerini de boşver. Kendini affet ve sev bu dünyadaki en güzel ve iyi kişi sensin kendin için unutma.

Kendine Saygı Duy. Başardığın ve başaramadığın şeylerle ilgili değil kendine saygı duymak. Kendine saygı duymak bir öz farkındalık durumu aslında. Bunu yaptığında hayatında ne kadar kendine kötü davrandığını fark edersin.

Dışarısı değil İçerisi Ne diyor. İnsanlar seni anlamayabilir. Belki onların çok ilerisindesindir. Bu önemli değil. Onların düşünceleri kendi egolarının yansıması olabilir. Ama içindeki dünya sana ne diyor. Dışarıyı değil içeriyi dinle.

Anlamlandırarak Yaşa. Hayatın gerçek anlamı şimdiye odaklanmaktır. Yargılardan uzakta anı ve şimdiyi yaşa. Sevgi enerjisi seni bulacaktır.

Sorumluluk Duygusunu Keşfet. Diğer tüm insanlar bir şeylerden sorumlu. Ama hiç kimse senden sorumlu değil. Sen kendinden ve yaptıklarından %100 sorumlusun. Sorumluluk duygusu sana güven ve sevgi duygusunu verecek...

Kendini Koru. Çoğu insanın yapmadığı şey kendilerini başkalarının düşüncelerinden korumamak oluyor. Diğer insanlar kendi çıkar ve düşünceleri için konuşabilirler. Herkese güvenme kimin dost kimin düşman olduğunu bir seferde anlayamazsın.

Kendini sevmek hayatın içindeki en doğru adımdır. Doğru bir farkındalık ile kendinizi sevmelisiniz. Kendinizi anlamalı ve değer vermelisiniz. Unutmayın bu dünyadaki her canlı eşsiz bir enerji ile dünyaya gelmektedir. Kendini sev hayatın değişsin. >>> Enerjinizi pozitife çevirin mutlaka okuyun


Kendini Sevmek Hayatını Nasıl Değiştirir? Reviewed by bilgierdemdir on 17:23:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.