Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Gününüzü Güzelleştirmek İçin 10 Şey

güzel bir gün

Bir günün güzel geçerse bu bir alışkanlık haline gelir. Hayatınızı değiştirecek bir eyleme ve güce dönüşür. Gününüzü güzelleştirmek için 10 şeyi yapın. Hayatınız değişsin.

Gününü Güzelleştirmek için 10 Adımı Uygulayın.

1- Sabah rutini oluşturun.
Her sabah uyandığınızda kendinize "bugün harika bir gün" deyin. Zihninizi olumlamayla besleyin. Huzurlu hissetmeyi düşünün. Düşüncelerinizi olumlamaya çekin.

2- Sevdiğiniz bir şey yiyin.
Bunu sabahtan yapmak zorunda değilsiniz. Sevdiğiniz bir tatlı veya meyve olabilir. Bunu yiyin.

3- Sevdiğiniz bir şey için mesela kahve.
Ben kendimi ödüllendirmek için kahve içerim ve o anda çok huzurlu hissederim.

4- İşlerinizi ertelemeyin.
O gün bitmesi gereken işleri hemen bitirin. Yarına bırakmayın. O gün çok çalışmış olsanız bile kendinizi huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz.

5- Dua edin.
Huzurlu hissetmek bir spiritüel bir bağlantı kurmakla başlar. Dua etmek insana huzur ve güven verir. Enerjinizi yeniler ve kendinizi kaynağa bağlarsınız.

6- Düşüncelerinizle değil; Farkındalığınızla günü yaşayın.
Farkındalık yaparak enerjinizi yeniler ve kendinizi mutlu hissedersiniz.  Farkındalık zihnin yorulmasını engeller ve gününüz harika geçer.
[post_ad]
7- Biraz mola
Yoğun tempoda bile olsanız bir 5 ~ 10 dakika mola size çok iyi gelecektir. Mola verdiğinizde aklınızdaki yoğunluktan kopmuş olacak ve daha sonra işinize daha iyi sarılacaksınız.

8- 5 dakika Meditasyon yapın.
Kolay ve basit bir şekilde 5 dakika gözlerinizi kapayın ve düşüncelerinizi nefesinize odaklayın. Bu size harika bir his ve duygu durumu verecektir.

9- Güzel bir akşam geçirin.
 Sevdiğiniz programı izleyin veya güzel bir yürüyüş yapın. Sevdiğiniz bir yemek yiyin. Unutmayın her gün son günümüz olabilir.

10- Çok iyi dinlenin.
Bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirin. Gece yatmadan önce olumlamalar okuyun. Zihninizi boşaltın ve rahat, dinlendirici bir uyku çekin.

Hayatınızı güzelleştirecek en önemli adımı bu şekilde atabilirsiniz. Yukarda gününüzü güzelleştireceğiniz yöntemleri sıraladık. Bu yazımızı da mutlaka okuyun. >>> 20 özel hayat dersi
Gününüzü Güzelleştirmek İçin 10 Şey Reviewed by bilgierdemdir on 15:45:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.