Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bilim Tüm 10 Tane Boyutu Nasıl Açıklıyor?


Maneviyat genellikle farklı boyutlardan bahseder. Dünya üzerindeki mevcut boyutumuz oldukça sınırlı olan 3. boyuttur. Boyutların 10 tanesi bilim tarafından tartışılmıştır. Farklı boyutlar ve olasılıkları hakkında bilgi genellikle anlatılır ve bunlar aynı zamanda String Teorisi'ni kullanan fizikçiler tarafından açıklanır - bu teori, her bir titreşim türünün, evrendeki farklı bir parçacıkla ilişkili olan, titreşim seviyesinde olduğunu gösteren bir teoridir.


Gelin 10 boyutun hepsini açıklamaya çalışalım.

İlk Üç Boyut: Uzunluk, Yükseklik ve Derinlik
Varlık, evrendeki bir noktadır ve bir nokta ile başlar. 1. boyut varlığı iki ayrı nokta ile yerini göstermek için iki noktadan oluşur, bir araya gelirler. Bu sadece bir çizgi veya uzunluktur. Henüz başka bir şey yoktur.

2. boyut en ve boydan oluşur onunla bir kare yapabilirsiniz. Kağıt üzerinde çizdiğiniz bir kare 2 boyutludur

3. boyut ise küp yaptığımızda kareye derinlik katmış oluruz. Bu biziz, insanlar. Üç boyutluyuz, yani yükseklik, genişlik ve derinliğe sahibiz. Çevremizle etkileşime girebilen fiziksel varlıklarız.

Dördüncü Boyut: Zaman
Dört boyutlu bir dünyada yaşayabiliyormuşuz gibi görünebiliriz çünkü zamanımız var ve yaşlandık, fakat şu anda bilim şu anda dördüncü boyutta olsaydık derhal öleceğimizi söylüyor. Bunun nedeni, 4. boyutun doğrusal zamana sahip olmamasıdır. Doğumdan ölüme kadar her yaşta kendinizi deneyimleyebilirsiniz.

Her boyut farklı bir yöndedir ve dört kişiyi aynı anda deneyimlemeye hazır değiliz. Ruhsal inançlar, bir gün yapabileceğimizi, bunun da 5. boyutu içerdiğini ileri sürüyor.

Beşinci Boyut: İlk Olasılıklar
Genel olarak tartışılan 5 boyutlu dünya, hayatınızda meydana gelebilecek bir dizi olasılıklara sahip olacaktır. Bu muhtemel gelecekleri görebilir ve seçmiş olduğunuz geleceği deneyimlemenizi sağlamak için bugün seçimler yapabilirsiniz. Bulunduğunuz yerden istediğiniz bir geleceğe atlayabilirsiniz - ancak sonucu değiştirmek için zaman içinde geri gidemeyiz. Bu henüz mevcut değil :)

5. boyutta olası gelecekler genellikle bir seferde bir değişiklikten kaynaklanıyor, bu yüzden olası tüm geleceklerin bir çok benzerliği var. Her bireysel bilinç noktası, birbirinden biraz farklı ama yine de benzer bir dünya yaratıyor.

Altıncı Boyut: Dünyamızdaki Olasılıklar
Boyutlar ile Alternatif Dünya hayatınızın gidişatını değiştirmek için zamanda geriye gitmek istiyorsanız, bu 6. boyutta mevcut olacaktır . Olmak istediğiniz yere ulaşabilmeniz için gerekli olan olayları geri dönüp tetikleyebilirsiniz. Daha sonra bu zaman çizelgesini deneyimlemek için geleceğe doğru seyahat edebilirsiniz.

6.boyutta, tüm bu adımları anında gerçekleştirebileceksiniz. Zengin olmak istiyorsanız, bu zaman çizelgesine erişebilirsiniz. Aynı sonuç için de aynı şey geçerli. 5. boyutun aksine, 6. boyutta daha fazla olasılığınız var.

Önemli bir faktör de, bugün olduğu gibi 6. boyutun olası tüm sonuçları Dünyada olduğu gibi aynı koşullar geçerlidir. Dünyamız büyük bir patlama ile başladıysa, bu durum her zaman çizgisinde ve ihtimalde 6 boyutta kalır. Bu, 7. ve 9. boyutlarda değişir.

Yedinci ile Dokuzuncu Boyut: Tüm Olası Dünyalar
7. boyut gerçekten ilginçtir. Şimdi 6. boyut, belirli bir Dünya için tüm olasılıkların mevcut olduğu tek bir noktayı temsil etmektedir.

6 boyutta size sunulan tüm olasılıklar hala var, ama şimdi çeşitli başlangıç ​​noktaları ile olasılıklar artıyor. Ya Dünya biraz farklı olsaydı? Farklı bir başlangıç ​​koşuluna sahip olsaydı - büyük patlama değil - farklı bir evren yaratırdı. Bu durumda farklı bir Dünyadan başlayıp daha fazla zaman çizelgesine erişirsiniz.

8. Boyut Sonsuz Olasılıklar

8 boyutta , bir başlangıç noktası olarak herhangi farklı Dünya ile başlayabilir ve Sınırsız sayıda olasılık vardır. Bu zaman çizelgelerinin miktarı belirsizdir.

9. boyutun , Farklı bir Dünya ile başlamak belirsiz zaman çizelgeleri erişebilir ve bu da yetmiyormuş gibi, her fizik kanunu farklı bir sistem tarafından yönetiliyor olabilir. Bu da neredeyse sınırsız sayıda olanak ekler.

10. boyut size tam olarak bunu veriyor.

Onuncu Boyut: Sonsuzluk Sonsuzluğu
10. boyuta vardığınızda , hiçbir şey imkansız değildir. Kesinlikle her şey var olabilir çünkü 10 boyutta sonsuz olasılıklarla sonsuz olasılıkta sonsuz dünyalar oluşur.

İmkansız diye bir şey ortadan kalkar.


Bilim Tüm 10 Tane Boyutu Nasıl Açıklıyor? Reviewed by bilgierdemdir on 20:33:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.