Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Ruhsal Gücünüzü Uyandıracak 12 Öğreti


Ruhsal enerjimiz bedenimize ve çevremize huzur veren güçlü bir enerjidir. Ruhsal enerjimiz düştüğünde negatif enerjilere daha açık olabiliriz. Negatif hissedip negatif düşünürüz.


Ruhsal Gücü Yükseltecek 12 Öğreti

1- Sevgi Her Şeyi İyileştirir.
Sevgi en güçlü ve güzel enerjidir. Ruhsal enerjiyi yükseltmek için sevgiye odaklanın.

2- Söylediğin Kelimeler Enerjiyi Değiştirir.
Her kelime ve cümle enerjiye etki eder. Onun için kelimelerini dikkatli ve pozitif seçmeye özen göster. Öfkelendiğinde kesinlikle sessiz kalmayı öğrenmelisin.

3- Enerji ancak şimdiki zaman içinde güçlenir.
Her şey anın içinde mümkündür ve geçmiş, gelecek sadece bir ilizyondur.

4- Her gün En az 30 dakika iç dünyana yönelmelisin.
Eğer iyi ve huzurlu olmak istiyorsan 30 dakika boyunca sadece oturup iç dünyana yönel. Göreceksin huzur ve mutluluk sana gelecektir.

5- Eğer Serbest Bırakırsan Enerjin Yükselecektir.
O kadar çok şeyi ruhunda tutuyorsun ki bıraktığın zaman hafifleyeceksin. Onun için geçmişi affet ve geleceğinin iyi olacağına inan.

6- Düşüncelerin Gerçeklere Dönüşür.
Düşüncelerimiz bir süre sonra gerçeklerimiz olabilir. Onun için pozitif düşün ve pozitif ol. Unutma olumlu düşünürsen pozitif titreşim yayarsın.

7- Kimse Sana Asıl Cevabı Veremez.
Kimse sana seninle ilgili olan o cevabı veremez. Onun için kendi iç dünyana bunu sorması ve cevabı bulması gereken kişi sensin.

8- Sevgiyle Yaşa Nazik Ol.
Nazik ve iyi olursan hayatındaki en önemli şeyi bulmuş olursun. O ne mi? Tabii ki huzur.

9- Korkunu Yen Özgür Ol.
Bizi bağlayan ve enerjimizi düşüren en büyük negatif duygu nedir diye soruyorsanız korkudur diyebilirim. Onun için korkularımızı yenmeliyiz.

10- Aklını Kontrol Et.
Eğer kontrol etmezsen o seni kontrol eder. Bunun için meditasyonu önerebilirim.

11- İç Barışa ve Huzura Odaklan.
Bunu nasıl yapabiliriz? Aslında çok basit öfkeye ve nefrete odaklanabiliyorsak aynı tavırla pozitife ve huzura odaklanabiliriz.

12- Gerçeği Gör.
Hangi gerçek mi? Her şeyin daha derin ve önemli bir anlamı olduğu gerçeği. Hayatında bir amaç için var olduğun ruhsal menkıbeni ve her şeyin bir bütün olduğu gerçeğini gör.

Ruhsal Gücünüzü Uyandıracak 12 Öğreti Reviewed by bilgierdemdir on 20:34:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.