Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Spiritüel Titreşimini Düzeltmek İçin 5 Yöntem.


Tüm her şey enerjidir ve var olan şey bir titreşim yayar. Ruhsal titreşimlerin hayatımızda büyük bir etkisi vardır. Ruhsal titreşim dediğimiz şey aslında nedir? Bedenimizde olduğu gibi ruhsal enerjimizde titreşim yaymaktadır. Ruhsal enerjimizin titreşimi gözle görülemese bile kirlian fotoğrafçılığı ile görülebilmektedir.

Spiritüel titreşimimiz bazı durumlarda azalır ve düşer. Eğer ruhsal enerjimizin neden düştüğünü anlarsak onu arttırabilir ve yükseltebiliriz. Bunun için bazı yöntemler önereceğiz. Bir insanın ruhsal titreşimi, onu negatif duygulardan koruyan bir kalkan gibidir.
[post_ad]
Hayata karşı güvenimizi yitirdiğimiz zaman.
Büyük bir travma yaşadığımızda, ne yazık ki hayata ve insanlara karşı güvenimizi yitiririz. Bu spiritüel titreşimimizin düşmesine neden olur. Ruhsal titreşimimiz azaldığında, negatif enerji zihnimizi kolaylıkla girebilir. Burada önemli olan hayata ve insanlara karşı güvenimizi tekrar kazanmak ve enerjimizi tekrar yükseltmektir.

Kısıtlanmış ve tutsak hissettiğimiz zaman.
Büyük bir baskı ve kısıtlanma hissettiğimizde ve bu durumdan kurtulamıyorsak ruhsal titreşimimiz düşer. Zihnimiz, her türlü duygusal probleme karşı daha açık hale gelir. Yapılması gereken bizi bağlayan negatif durumdan kurtulmaktır. Bu fiziksel veya ruhsal bir baskı olabilir. Yapmanız gereken sorunu tespit etmektir. Çözüm yollarını bulmak ve bunun üzerinde çalışmak önemlidir. Burada farkındalık uygulamak çok önemlidir.

Hayata karşı isteğimizi yitirdiğimiz zaman.
Pek çok negatif olay yaşayan insanlar hayatla ilgili negatif düşünceler oluştururlar. Bu negatif düşünce yapısı ise ruhsal titreşimimizi düşürür. Ruhsal titreşimi yükseltmek ve huzurlu olmak için negatif düşünce durumlarını temizlemeliyiz. Bunun içinde olumlamaları hayatınıza dahil etmeniz çok önemlidir.

Hayata karşı yetersiz hissettiğimizde.
Bu genellikle diğer insanların bize yaptığı bir şeydir. Eğer insanlar üzerinize çok geldiyse ve sizi dibe çektilerse onlara dur deme zamanı gelmiştir. Çevrenizdeki negatif ve kötü huylu insanlardan uzak durun ve mümkünse hayatınızdan çıkarın. Kendinizi ve çevrenize iyi ve uyumlu hissettiğiniz insanları toplayın. Onlarla bir arada durun. O insanlar size pozitif enerji yükleyeceklerdir.



Geçmişe takılı kaldığınızda.
Affedemediğimiz bir olay yüreğimizi sızlatıyor ve sürekli aklımızda dolaşıyorsa onunla hesaplaşma zamanı gelmiştir. Bunun yaşandığını kabul etmeliyiz. Şimdiye odaklanmalı ve hayatın en büyük gücünün şimdiye ait olduğunu anlamalıyız. Ruhsal titreşimimiz şimdiye ait ve anda kaldığınızda iyileşmeye ve huzurlu hissetmeye başlayacaksınız.

Spiritüel Titreşimini Düzeltmek İçin 5 Yöntem. Reviewed by bilgierdemdir on 20:27:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.