Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Sezgilerinizi Arttırmanın 5 Etkin Yolu


6. hissinizi etkili kullanmak istiyorsanız bu yazımız tam size göre. Bu 5 yol ile sezgilerinizi en yüksek seviyeye çıkartacaksınız. Tek yapmanız gereken yöntemler üzerinde çalışmaktır. Bu yöntemler ile sezgilerinizi arttırabilirsiniz.


Sezgi; bir olayı olduğunda, öncesinde veya sonrasında 5 duyu algısının ötesinde hissetmektir. Sezgilerimiz çoğu zaman bu 5 duyu organını da işin içine dahil ederek olası durumları söylerler. Sezgilerini iyi kullanan çoğu insan bu sezgilerin tam olarak bilincinde bile değildir. Sezgilerinizi uyandırmak için

Sezgilerinizi uyandıracak 5 etkin yol

Sezgilerinizi kabul edin.
Öncelikle hepimizin iç güdüleri var. Bu iç güdüler hayatta kalmamızı sağlayan büyük etkenler. Avcı Toplayıcı döneminden tutun ilk çağlara kadar sezgilerimizi yoğun şekilde kullanıyoruz. Sezgilerimiz ruhsal olduğu kadar bilinçaltımız ile de bağlantılı. Öncelikle şunu anlamamız gerekiyor. Hepimiz bazı şeyleri hissetme kabiliyetine sahibiz.

Sezgilerinize soru sorun.
En basit sorular ile başlayın. Bugün patlıcan mı pişirsem veya taze fasulye mi yapsam şeklinde başlayabilirsiniz. Çok basit seçim soruları ile Evet ve Hayır cevaplarını almaya çalışın. Mesela Filanca arkadaşımı aramalı mıyım? İçinize doğacak cevabı mutlaka bekleyin.

Sezgilerinizi serbest bırakın.
İçinize doğan şeyleri bastırmayın ve sezgilerinizden korkmayın. Çoğu insan 6. hissinden korktuğu için onu harekete geçirmez.

Sezgiler ruhanidir.
Sezgilerinizi asla mantık çerçevesinde değerlendirmeyin. Onlar sizin için çok ileriye bakıyor olabilir. Çoğu zaman sezgileriniz sizinle iletişim kurmaz. Bunun için sezgilerinizi harekete geçirmek için maneviyata yönelmeli ve hissiyatınızı geliştirmelisiniz.
[post_ad]
Sezgiler için belli çalışmalar yapmalısınız.
Sezgileriniz için otomatik yazı yazma çalışması yapabilirsiniz. Bir kağıt ve kalem alın ve düşünmeden yazmaya başlayın. Belli bir süre sonra yazdıklarınız sizi şaşırtabilir.
Meditasyon yapabilirsiniz. Bu sayede sezgileriniz dingin haldeyken ortaya çıkabilir.
Yatmadan önce bilinçaltınıza olumlama çalışması yapabilirsiniz.
Rüyalarınıza yoğunlaşıp onları takip edebilirsiniz. >>> Rüya Kontrol Teknikleri

Sezgilerinizi Arttırmanın 5 Etkin Yolu Reviewed by bilgierdemdir on 16:27:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.