Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Evrenin Frekansı 432 hz 440 hz frekansa karşı


Evren bir titreşim yayar. Tüm doğanın bir titreşimi vardır. Tüm canlı ve cansız her şey titreşim yayar. Havada bu titreşim dolaşır. Düşünceleriniz bir frekans yayar. Müzik bu titreşimin en güçlü örneğidir. İnsanlar ilk çağlardan beri müzik yapmaktadırlar. Basit çalgılar güçlü ve karmaşık enstrümanlara dönüşmüştür. Peki doğanın ve müziğin doğal frekansı nedir. Müzisyenler ve müzikseverler 432 hz olduğunu söylüyorlar.

Her insanın kalbinde güzellik titreşimine cevap verecek bir yer vardır. Christopher Morley
[post_ad]
Peki neden 432 hz. Yapılan araştırmalar eski müzisyenlerin müziklerini 432 hz ayarladıklarını söylüyor. 1953 yılında  International Standards Organization (ISO) 440 frekansına göre müziklerin ayarlanmasına karar veriyor. Pek çok komplo teorisyenine göre 440 hz frekansı nazi döneminde insanları nasıl huzursuz ve depresif bir hale sokulacağının araştırmalarının sonucudur deniyor. Sonuçta pek çok insan 432 hz frekans ile yapılmış müzikleri daha huzurlu buluyor ve kalplerinde bu frekansı hissettiklerini söylüyor.



Frekansların suya etkileri ile ilgili en büyük araştırmacılardan biri Dr Masaru Emoto sözlerin ve düşüncelerin büyük etkileri olduğunu söylüyor.

Bu resimler mikroskopik fotoğraflama tekniği ile su moleküllerinin resimleri. Suya hiç bir şey söylenmeden önceki fotoğraf ile daha sonra etki yapılan fotoğraflar çok farklı. Burada asıl olay bedenimizin %60-70 oranında su olmasıdır. Gerçekten düşüncelerimiz suya bunu yapıyorsa bize kim bilir neler yapıyordur değil mi? İşte 432 hz burada çok önemli bir noktada. Çünkü araştırmalar doğanın ve evrenin tamamen bu frekans ile titreştiğini söylüyor. Bu frekans için altın oranın yansıması deniliyor.
Peki 432 hz 440 hz den daha huzurlu mu hissettiriyor. Gelin bu müzisyeni dinleyerek buna karar verelim. 432 hz ve 440 hz sırayla çalıyor.





Evrenin Frekansı 432 hz 440 hz frekansa karşı Reviewed by bilgierdemdir on 15:47:00 Rating: 5

1 yorum:

  1. Pc nize veya android telefonunuza 432 player indirerek müziklerinizi dinleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.