Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

11 Ortak Rüya ve Anlamları


Tüm insanlığın gördüğü 11 ortak rüya ve bilinçaltındaki anlamlarını sizin için araştırdık. Rüyalarımız mistik ve ruhsal bazı cevapları içinde saklar. Rüyalarımız gelecek ile ilgili cevaplar verebilir. Ama rüyalarımız en çok bilinçaltımızla ilişkilidir. Psikolojik bazı sıkıntıları çözebilmek için rüyalarımızı araştırmalı ve sürekli olarak kayıt altında tutmalıyız.
Anlaşılmamış bir rüya sadece bir rastlantı olarak kalır.
Anlaşıldığındaysa, yaşayan bir deneyim haline gelir.    Carl Gustav Jung

Bu 11 rüya dünyanın büyük bölümünde ortak olarak görülmektedir.

1- Arabanın Kontrolünü Yitirmek.
Rüyanızda bir araç kullanıyor ve onun kontrolünü yitiriyorsanız bunun bilinçaltında bir cevabı vardır. Sorunlarınızda veya sıkıntılarınızda kontrolü yitirdiğiniz anlamına gelebilir. Ayrıca kontrol edemediğiniz hızla gelişen olayların içinde olduğunuzu göstermektedir.

2- Düşme rüyaları.
Rüyadayken düşme hissi yaşıyorsanız bilinçaltınız acil durum ışıklarını yakmış durumdadır. Bilinçaltınız yaşadığınız problemlerin yoğun olduğunu ve bir an önce çözülmesi gerektiğinin sinyalini veriyordur. Ayrıca rüyalarınızda yüksek bir yerden düşüyorsanız hayat stilinizi değiştirmeniz gerektiğini söylüyordur. Psikolojik baskı yüzünden görülen rüyalardandır.

3- Düşen dişler, Dökülen saçlar.
Hayatınızda değer verdiğiniz şeylerin kayboluşunu anlatır bu rüya. Bilinçaltınız size önem verdiğiniz şeyleri korumanız yönünde bir uyarı veriyordur. Düşen veya kırılan diş rüyası ile bilinçaltı büyük bir şeyi kaybetmek üzere olduğunuzu bildirir size.

4- Çıplaklık
Rüyanızda sosyal bir alanda (İş, okul vb.) çıplak olarak görüyorsanız kendinizi bilinçaltınız sırlarınızı iyi korumadığınızı belirtiyor. Çıplaklık ile bilinçaltı, utanç duyacağınız bir durum içinde olduğunuzu ve bunun tüm insanlar tarafından gözlendiğini söyler.

5- Sınav stresi
Okulda bir sınavdan kalma rüyalarını (yaşınız kaç olursa olsun) görüyorsanız. İş yerinizde veya bir ortamda bilinçaltınız sınava tabii tutulduğunu hissediyordur. Genellikle yeni bir işe başladığınızda veya yeni bir ortama girdiğinizde bu rüyaları görebilirsiniz.



6- Rüyada Ölmek veya Hastalanmak
Öldüğünüzü görüyor veya hasta yatıyorsanız bilinçaltınız hayatınızda önemli bir dönemin bittiğini ve yeni bir dönemin başlayacağını haber veriyor olabilir.

7- Ünlü kişiler görmek
Rüyanızda ünlü bir kişi görüyorsanız onaylanmaya ve desteklenmeye çok ihtiyacınız olduğunu söylüyor bilinçaltınız. Rüyalarımızda genellikle ünlü kişileri gördüğümüzde hayatımızda önemli bir adım atma isteğinde oluruz.

8- Hırsızlık Yapmak
Rüyanızda hırsızlık yapıyorsanız yaşadığınız bir problemle ilgili doğru adımlar atmadığınızı gösteriyor. Genellikle baskı altında gördüğümüz bu rüya ile bilinçaltı bize seçtiğimiz yolun yanlış olduğunu söyler.

9- Kovalanmak.
Rüyanızda birinden kaçıyor ve endişe içinde saklanıyorsanız yüzleşmeniz gereken bir problemi görmezden geldiğiniz ve ondan kaçtığınızı bilinçaltı size söylemektedir. 

10- Rüyada para istemek veya dilenmek.
Rüyanızda dileniyor veya para istiyorsanız finansal olarak korkular yaşıyor ve finansal problemleri aşamadığınızı gösteriyor bilinçaltınız size. 

11- "Geç kaldım" rüyası
Eğer rüyanızda önemli bir yere geç kaldığınızı veya otobüs, uçak vb. şeyleri kaçırdığınızı görüyorsanız verdiğiniz bir söz yüzünden gerilim yaşadığınızı gösteriyor.



11 Ortak Rüya ve Anlamları Reviewed by bilgierdemdir on 22:53:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.