Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Stres Enerjisini Durdurmak İçin 10 Yol


Stres hayatımızın büyük bölümünde bizi zorlayan negatif bir enerjidir. Stres enerjisi hayatımızda bir kere devreye girdi mi kolay kolay bizden ayrılmaz. Stres enerjisini bir girdap olarak düşünebilirsiniz. Girdabın içinden çıkmak genellikle imkansızdır. Girdap sizi derinlere çeker ve en sonunda sizi yutar. Bu durumda size tavsiye edeceğimiz bu 10 yöntem ile stresinizi durduracak ve enerjinizi dengeleyeceksiniz.
Endişe, kaygı ve stres zihin gücünüzü tüketir ve ruhunuz ile iletişime geçmenizi engeller. Jill Thompson
1- Stresin ile ilgili sorular sor. İnsanlar genellikle kaygı yüzünden stres enerjisine mahruz kalırlar. Doğru sorular stresinizi durduracak ve huzurlu hissettirecektir. Kaygının sebebini bulduğunuzda doğru cevapları da bulacaksınız. "SORULARI SOR"
[post_ad]
2- Stres durumu kabullenmeme durumudur. Yaşadığımız acı ve kayıp ne olursa olsun kabullenmemiz gerekir. Hayat bize bu şekilde devam etme şansı verir. Stresi durdurmanın en kolay şekli durumu kabullenmektir. "KABULLEN"

3- Stres genellikle bulunduğunuz ortama işlemiş bir enerji olabilir. Çalıştığınız iş yerinde veya evinizde bu enerji tüm ortama yayılmış olabilir. Şunu unutmayın canlılar kadar cansız dediğimiz nesnelerin de enerji olduğu kabul eden bir kuantum kuralı vardır. Stres enerjisi bu ortama işlediğinde yapacağınız en kolay yöntem ortamda huzurlu bir müzik çalmak ve huzurlu sözler söylemektir. Enerji bir süre sonra değişecektir. "ENERJİYİ FARK ET"

4- Bakış açısı her şeyden önemlidir. Bakış açınızı değiştiremediğiniz sürece stres enerjinizden kurtulamazsınız. Bunun tek bir yolu vardır. Pozitif olarak olaylara bakmaktır. "POZİTİF DÜŞÜN"

5- Dinsel ve Ruhsal yolculuğuna başlayabilirsin. Meditasyon yapabilir ve inancın ne ise ona göre ibadet edebilirsin. Dua okumak ve nefes terapileri negatif enerjini yok edecektir. Meditasyon bir ibadet şekli değildir. Meditasyon bedenin ruhsal enerjiyi dinlemesinden ibarettir. "RUHSAL DİNGİNLİK"

6- Huzuru aramaktan vazgeç ki bulabilesin. Kısa ve öz bir düşüncedir. Aramaktan vazgeçtiğinde sana istediğin verilir. Düşünce gücünün gerçeği budur. İstek sürdüğü sürece arayış devam eder. İstek bittiğinde ise enerjin değişir ve isteklerin verilmeye başlanır. "HUZUR SENİ BULACAKTIR"

7- Farkında ol ve şimdinin gücüne kendine bırak. Anda kalan her insan hayatın gerçekten çok huzurlu olduğunu fark eder. Öfken orada olamaz. Streste öyle. Çünkü onlar geçmiş ve gelecekte takılı kalmışlardır.

8- Basit olana odaklan. Karmaşık durumlardan ve düşüncelerden uzak dur. Az eşyan olsun, az dostun, az hedefin. Ama bu azlar en iyileri olsun. Hayat kaliten artacak ve mutlu olacaksın. "BASİT İYİDİR"

9- Negatif enerji ancak olumlu enerji ile değişebilir. Olumlu cümleler kur ve olumlu düşün. Negatiften uzaklaş. Göreceksin hayatının enerjisi bir anda değişecek. Unutma stres düşük enerjiyle ortaya çıkan bir olaydır. Enerjin pozitifle yükseldikçe stres enerjisi yok olacaktır. "ENERJİNİ YÜKSELT"

10- Harekete geç. Enerjini hareket enerjisi ile değiştir. Spor yap veya yürüyüşe çık. Enerjini harekete çevir unutma stres seni hareketsiz bırakır. Yapman gereken bedensel hareketlere başlamaktır. Müzik açıp dans edebilirsin. Arkadaşlarınla bir eğlenceye gidebilirsin. "HAREKET ENERJİNİ DEĞİŞTİRİR"
[post_ad]
Stres Enerjisini Durdurmak İçin 10 Yol Reviewed by bilgierdemdir on 19:49:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.