Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Muhteşem Hissetmenizi Sağlayacak 5 Kızılderili Düşüncesi


Depresyon olsun veya olmasın bazen mutsuz ve negatif hissederiz. Hayatımız elimizden akıp giden kum tanelerine benzer ve çoğu zaman negatif duygular çevremizden eksik olmaz. Bu düşük ve negatif durum günümüzü hatta tüm güzel anlarımızı gölgelemeye yeter. Duygularımızı kontrol etmemiz ve onları yönlendirmemiz bu yüzden çok önemlidir.

Mutsuzluğumuzu engelleyecek ve Kendimizi muhteşem hissettirecek 5 şeyi yazalım.
Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Sana uymayabilirim. Yanımda yürü ki böylece seni görebileyim, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
EGO'nu fark et. ego benlik anlamına gelen bir kelimedir. Ego bizim kişiliğimizin özüdür. Fakat ego aynı zamanda mutsuzluğumuza ve negatif duygulara neden olur. Bir insanın egosu ne kadar büyükse mutsuzluğu da o yönde gelişmiştir. Egonuzu fark edin. Egonuzun sizi nefrete ve öfkeye ittiğini fark edin. Egonuzu güzelliğe ve iyiliği yönlendirin. Şimdi egonuza beni huzura doğru ulaştır diyin. Sizi dinleyecektir.
Su gibi olmalıyız. Her şeyden aşağıda, ama kayadan bile kuvvetli. Kızılderili Atasözü
Mutluluk biriktirilecek bir şey değildir. Mutluluk o anın tadına varmaktan başka bir şey değildir. Biz gelecek ve geçmiş kaygıları ile kendimizi ve hayatımızı gölgeleriz. Değişimi fark edin anın ve şimdinin gücüne odaklanın harika bir duygu olduğunu keşfedeceksiniz.
Barış ve mutluluk her anda mevcuttur. Barış ve mutluluk her adımdadır. Ruhun meseleleri için siyasi çözümler yoktur. Kızılderili Atasözü
Sevgi enerjisine odaklanın. Bizi yok eden nefretimiz değil mi? Savaşları başlatan en büyük güç nefret değil mi? Nefretin olmadığı yerde otlar yeşerir çocuklar büyür ve huzur her yeri sarar. Barışı sağlayan bu değil midir. O halde sevgiye ve onun enerjisine odaklanın göreceksiniz muhteşem hissedeceksiniz.
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.
Paranın bir amaç olmadığını anlamak hayatımızı değiştirir. Para amaçlarımız için sadece bir araçtır. Düşünsenize milyarlarca insanın en büyük amacı zengin olmak. Amacın huzurlu ve dingin olmak olmalıdır. Bunu keşfettiğinizde gerçek amacınızı da keşfedeceksiniz. Evet parayı unutun ve gerçek amacınıza odaklanın neyi gerçekten başarmak isterdiniz.
Bir insanı küçümsemek akılsızlık, çok büyük görmek de korkaklıktır.
 Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak en önemli kişi sizsiniz. Muhteşem hissetmek için birilerinin övgü dolu sözlerine ihtiyacınız yok. Şunun farkına varın kendiniz için mükemmel ve harikasınız. Hatalarınızı affedin, ama ders olarak her zaman yanınızda bulundurun. Duygularınızı fark edin ve onları kontrol edin. Onları yönetin ve olumlu düşünün. Pozitif duygulara odaklanın nefretinizi silin atın. Değişim sizinle başlar... Muhteşem hissetmiyorsanız, yüreğinize odaklanın ve hayatı hissedin. Size verilen bu hayatın ne kadar harika ve muhteşem olduğunu fark edin. Çevrenize bakın. Ağaçlara ve gökyüzüne, diğer insanlara ve çocuklara, gülen yüzlere odaklanın. %100 Muhteşem hissedeceksiniz...
[post_ad]
İnsan iki ruhludur. İçinde bir iyi kurt bir de kötü kurt kavga eder. Hangisini daha çok beslersen o kazanır.
Muhteşem Hissetmenizi Sağlayacak 5 Kızılderili Düşüncesi Reviewed by bilgierdemdir on 22:09:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.