Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hayat Bakışınızı Değiştirecek 10 Harika Cümle



Hayatımız; düşüncelerimizle ve bakış açımızla ilgili, hayata bakışımızı değiştirecek 10 harika cümleyi sizin için derledik. Mutluluğunuzu kimsenin bozmasına izin vermeyin. Hayallerinizi takip edin ve bu 10 harika cümleyi bir yerlere not etmeyi unutmayın...

İnsanlar size karşı değiller. Sadece kendilerini daha fazla düşünüyorlar.

Bir dağa tırmanırken tüm dünya sizi izlemez. Ama dağa tırmandığınızda siz tüm dünyayı izleyebilirsiniz.

Unutmayın! başarıdan çok başarısızlıklardan daha fazla şey öğrenirsiniz. Onun için başarısızlıkların sizi durdurmasına izin vermeyin. Başarısızlıklar karakterinizi geliştirir.

Hayatınız için en büyük risk yapmak istediğinizi yapmayıp sonraya ertelemektir. Sonunda bu size özgürlüğün kapılarını açabilecek olsa bile...
[post_ad]
Sizi baş köşeye koyanların yanına gidin. Geldiğinize katlanmak zorunda olanların yanına değil.

Hayatınız boyunca en uzun süre birlikte olacağınız kişi yine sizsiniz. O halde kendinizi "kendiniz için" ilginç bir hale getirin.

Sınırlarınızı bilirseniz. O sınırları geçebilmek için bir şansınız olur.

Bir şeyleri oldukları suretteki gibi görmeyiz. Onları olmasını istediğimiz gibi görürüz.

Unutma! herkes bir şeyden korkar. Birini sever ve birini kaybetmiştir.

Konfor başarının düşmanıdır.


bonus...

Geçmişin gerçek anlamda "şimdi, şu an" üzerinde hiç bir gücü yoktur.

Hayatı anlamak için kendinizi anlamanız gerekiyor. Kendinizi dinleyin ve kendinize vakit ayırın. Doğrular ve yanlışlar için değil güzellikler için yaşamayı seçin. Sevdiğiniz yerlere gidin. Sevildiğinizi hissetiğiniz kişilerle bir arada olun ve kendinize şans verin. Yanlış seçimler yapabiliriz. Ama hayat zaten bu değil midir? Öğrenmenin en doğru yolu denemek ve bulmaktır.





Hayat Bakışınızı Değiştirecek 10 Harika Cümle Reviewed by bilgierdemdir on 21:57:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.