Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Başkasının bilinçaltına girmek



Başkasının bilinçaltına girmek mümkün mü? Bu soru pek çoğumuz bilinçaltını öğrendikten sonra sorduğumuz bir sorudur. Bilinçaltına mesaj göndermek ve bilinçaltını etkilemek merak ettiğimiz sorular arasındadır. Biz bu soruların cevabını sizin için araştırdık ve 5 yöntemi sizin için keşfettik. Bilinçaltıyla ilgili bu soruyu merak ediyorsanız mutlaka you tube videosunu izlemelisiniz.
[post_ad]

 Link >>> https://youtu.be/16M6pM8nhYk



Sizi öfkelendiren ya da rahatsız eden kişileri suçladığınızda, sizi kontrol altında tutan gölgeleri tanıyabileceğiniz değerli bir şansı kaçırmış olursunuz. Derinlere inip bilinçaltı dünyanızda olanları bilinç düzeyine çıkararak iyileştirme ve onlardan kurtulma fırsatını kaçırmış olursunuz. Başkalarını suçlamak, kendimiz için bahane uydurmak demektir. Robin Sharma


Editörün Seçimi >>>  bilinçaltı hakkında bilinmeyen 7 şey
Başkasının bilinçaltına girmek Reviewed by bilgierdemdir on 17:25:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.