Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Aurayı Nasıl Görürüz. Aura Renklerinin Anlamı Nedir.


Fiziksel bedenin çevresinde, manyetik enerji alanı oluşmaktadır. Her maddenin bir aurası vardır. Çünkü her madde atomdan yani enerjiden oluşmuştur. Canlıların aurası, duruma göre değişebilir ve daha aktiftir.

Peki çevremizdeki kişilerin aurasını nasıl görürüz.
1- Yöntem
Genelde insanlar bunu yaparken gözlerinde belirmesini istiyorlar. Ama aura aslında ruhsal enerjinin olayıdır. Kısaca auranın belireceği yer gözler değil akıl ve ruhtur. Bir arkadaşınız veya eşinizle 1.5 metre uzaklıkta oturun. Zihninizde aurayı gördüğünüzü canlandırın. Hiç bir zorlama veya odaklama yapmadan sakince kişinin baş bölgesine bakın. Bir süre sonra çevresinde bazı hafif ışıldamalar ve bulanık renkler görmeye başlayacaksınız. Belli bir süre daha bakmaya devam edin. Hafif bir ışık çevresinde belirsiz şekilde görülmeye başlanacaktır. Bu seans ilk defa aura görmek için çalışıyorsanız. Yarım saat ile bir saat arasında değişebilir.
 2- Yöntem
Şaşı bak şaşır resimlerini tavsiye edebiliriz. Aura görmek istiyorsanız 3d resimlerle çalışma yapabilirsiniz. Bu derinlemesine bir görüş sağlayacaktır. Gerçekte aurayı görememizin en büyük sebebi, auranın bizim baktığımız boyutun dışında olmasıdır. Gözlerinize ve aklınıza derinlere bakmasını öğretmelisiniz.

Şaşı bak şaşır resmini görmek için, burnunuzun ucuna kadar yaklaştırıp bulanık görmeye başlıyorsunuz. Bunu yaptıktan sonra bulanık görüşü bozmadan resmi uzaklaştırıyor ve bekliyorsunuz. Bir süre sonra resim ortaya çıkıyor. Bu çalışmada yatan fikir gözleri farklı boyutlarda görüntülere zihinsel olarak açmaktır.




 Burada 3 boyutlu güzel bir at göreceksiniz.

Aura Renklerinin Genel Anlamları Nelerdir.


Kırmızı Aura
Auraları kırmızı olan insanlar macerayı yemeyi ve gezmeyi çok seven insanlardır. Kolay öfkelenirler. Fakat onlarla zaman geçirmek eğlenceli ve güzeldir. Her zaman bir numara ve lider olmak isterler. Sporcularda genellikle bu renk görülür.
En büyük yeteneği zorlukları her zaman yenmek.

Sarı Aura
Auraları sarı olan insanlar zekidirler ve analitik düşünürler. İşkoliktirler ve işlerini en iyi yaparlar. Çalışmayı ve düşünmeyi çok severler. Genellikle bilimadamları ve araştırmacıların auraları sarıdır.
En büyük yeteneği Gizli olan olayları derinlemesine görmek.

Pembe Aura
Auraları pembe olan insanlar sevgi duygusuna yoğun şekilde bağlanmışlardır. Amaçları insanlara iyilik yapmak ve sevgiyi yaymaktır. Aileyi ve ev yaşantısını çok severler. Huzurlu ve sakindirler. Yazarlar ve şairler genellikle pembe auradadır.
En büyük yeteneği karşısındaki kişinin duygularını ve düşüncelerini hissetmek.

Yeşil Aura
Auraları yeşil olan insanlar yaratıcı zekayı çok iyi kullanırlar. Yeni şeyleri keşfetmeyi çok severler. Başarılı iş adamları genellikle yeşil auradadır.
En büyük yeteneği anın içinde en doğru yerde olmalarıdır.

Turuncu Aura
Auraları turuncu olan insanlar kibar, cömert ve sosyaldirler. İnsanlarla bir arada olmayı ve konuşmayı severler. Haberciler ve sunucular genellikle bu auradadır.
En büyük yeteneği farkındalıktır.
[post_ad]
Mor Aura
Auraları mor olan insanlar yüksek enerjilidir. Ruhsal dünya ile bağlantılıdırlar. Olayları sezebilme ve altlarında yatan derin anlamları bilme yetenekleri vardır. Mor auralı insanlar sadık bir eş ve iyi bir dostturlar.
En büyük yeteneği sezgisel ve psişik güçleridir.

Mavi Aura
Auraları mavi olan insan azdır. İkna etmeyi severler. Büyük bir iletişim kabiliyetleri vardır. Büyük politikacılar genellikle bu auradadır.
En büyük yetenekleri ikna kabiliyetleri.

Altın Aura
Auraları altın olan insanlar güzelliği ve sanatı severler. Genellikle çekici ve güzeldirler. Çevrelerindeki insanların enerjilerini yükseltir ve iyi hissettirirler. Ayrıca çok iyi bir dinleyicilerdir. Sabırlı ve sakinlerdir.
En büyük yetenekleri çevrelerindeki enerjiyi yükseltirler.

Beyaz Aura
beyaz veya gümüş auralı insanlar çok iyimserdirler. Hayatın anlamını bilirler. psişik yetenekleri güçlüdür. Negatif enerjiyi pozitife çevirirler. Bize rehberlik ederler. Büyük öğretmenler ve yol göstericiler bu auradadır.
En büyük yetenekleri insanları doğruya yönlendirme.

Kahverengi Aura
Auraları kahverengi olan insanlar karışık duygu durumu içindedirler. Negatif ve psikolojik sorunları olan insanlar bu renge geçiş yapabilirler.

Siyah Aura
Nefret ve kötü düşüncelerin rengidir. Negatif ve depresyon durumunun rengidir.

Aurayı Nasıl Görürüz. Aura Renklerinin Anlamı Nedir. Reviewed by bilgierdemdir on 19:21:00 Rating: 5

1 yorum:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.