Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hayatın 10 Kuralını Öğrenin


Mutlu ve huzurlu bir hayat için bu 10 kuralı mutlaka öğrenin. Yaşam bizim deneyimlediğimiz ve öğrendiğimiz bir yerdir. Hayat harikadır. Her nefesinizin değerini iyi bilin. Yolunuzu sevgi ve huzura yönlendirin.

1- Kaybettiğinde en önemli şeyi kazanmayı unutma. Deneyim; yaşadıklarımız bizim için açılmış özel dersler gibidir. Her yaşanandan çıkaracağımız dersler hayatımızı daha konforlu ve iyi yapar.

2- Kendine Saygı Duy. Saygı; insanların saygısını kazanmak önemlidir. Ama en önemli olan insanın kendine saygı duymasıdır. Çünkü kendine saygı göstermeyen bir insan kendine inanmıyordur. Şimdi öz eleştiri yapın kendinize gerçekten saygı duyuyor musunuz?

3- Yaşamın tüm sorumluluğu sende. Sorumluluk; yaşadıklarımızdan biz sorumluyuz. Suçlamayı bırakmalıyız. Hayatın en önemli kurallarından biri budur. Sorumluluklarımızdan kaçmamalıyız. Başkalarını suçlamayı bırakmalıyız.

4- İyi şeyler yaşanacağı gibi kötü şeylerde yaşanabilir. Kabullenmek; Tüm yaşananlar bizim deneyimlememiz gerektiği için var. Hayatta başımıza iyi şeyler geleceği gibi kötü şeylerde gelebilir. Önemli olan hızlıca kabullenip yolumuza devam etmektir.

5- Arkadaşlıklar çok önemlidir. Barış; Çok iyi arkadaşlıkların küçük kavgalardan ve önemsiz şeylerden bozulduğuna şahit oldum. Arkadaşlıklarınıza önem verin. Hayattaki en değerli şeylerden biri arkadaşlıklardır.
[post_ad]
6- Bir yanlış yaptığında düzeltmek için yollar aramalısın. Tamir et; Bir şey bozulduğunda yapılacak şey onu tamir etmektir. Bir yanlış yaptığınızda ise hızlıca durumu düzeltmek en doğrusudur.

7- Kendine sessiz bir yer bul. Sessizlik; Aklımız sürekli sorular ve cevaplar üretiyor. Fakat biz ona zaman ayıramıyoruz. Sessiz bir yer bulup zihnimizi dinlemeli ve onu özgür kılmalıyız. Her gün 10 dakika kendinize mutlaka ayırın.

8- Değişime açık olun. Değişim; Hayat sürekli yenileniyor. Yeni fikirler ve uygulamalar hayatımıza giriyor. Bu çağda değerlerimizi kaybetmeden yenilikçi olmak büyük bir başarıdır.

9- Sevgi enerjisine kanalize olun. Sevgi; Evinizde ve iş yerinizde bu enerjiyi yaşayın. İnsanlara değer verin. İnsanları sevin. Dahası tüm yaratılan canlılara değer verin. Sevgi enerjisi ile hayatınızı sürdürün. Göreceksiniz huzur ve mutluluk sizi bulacaktır.

10 Özür dileyin ve Teşekkür edin. Şükran; Hata yaptığınızda kabul edin ve özür dileyin. Birisi size yardım ettiğinde teşekkür edin. Size verilenlere şükredin ve her zaman hayat için sabırlı olun göreceksiniz istekleriniz yerine gelecektir.
Hayatın 10 Kuralını Öğrenin Reviewed by bilgierdemdir on 09:15:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.