Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

AKLIN 7 Misafiri

     Ev sahibi evini düzenlemeye çalışırken.Kapı hafifçe çalmış nerede ise duyamayacakmış.
Kapıyı açmış "hoşgeldiniz" demiş. " Kimsiniz" Karşısındaki boynu bükük adam "Ben Tevazu" demiş.Buyrun demiş.Tevazu sessizce en uçtaki koltuğa oturmuş.Sessizce beklemeye başlamış.
Ev sahibi, yeni gelen misafirine, bir şeyler hazırlamak için mutfağa giderken, Tevazu Lütfen demiş, hiç bir şeye gerek yok, buyrun sohbet edelim.
O sırada kapı sanki kalp atışı gibi küt küt çalmaya başlamış.Kim o Demiş ev sahibi .Ben "Sevgi" demiş.Kapınızda bekledim uzun süre ta ki emin olana kadar.Buyrun demiş Ev sahibi gülümseyerek Lütfen içeri geçin Sevgi, Tevazunun yanına oturmuş .Ev sahibi ne alırsınız demiş. Siz ne alırsanız ben de ondan isterim demiş.Acıysa acı tatlıysa tatlı.Ev sahibi mutfağa geçerken kapı çok seri bir şekilde çalınmaya başlamış.Kimsiniz demiş ev sahibi.Açın lütfen açın demiş.Ev sahibi kapıyı açınca Ben "heyecan" demiş daha buyur edilmeden sevginin yanına hızlıca oturmuş.Ne alırdınız demiş Ev sahibi.Ne var ise ama çabuk çok çabuk demiş, nefes nefese.Bu arada kapı çalınmış bir kere ama çok güçlü .Kimsiniz demiş .Gür bir ses ile "İnanç" demiş kapıdaki.Buyrun demiş evsahibi, inanç güçlü adımlar ile heyecanın yanına oturmuş.Gönlünden ne ister isen onu ver demiş Ev sahibi sormadan .Senin mutfağın biz sadece misafiriz.Tevazu ve inanç birbirlerine bakıp gülümsemişler.O sıra kapı bir melodi şeklinde çalınmış.Merhaba demiş kapının açılmasını beklemeden .Ev sahibi koşmuş kapıyı açmış.Merhaba demiş tekrar BEN "Mutluluk" duydum ki misafirliğe gelmişsiniz.Hepsi sevinçle ayağa kalkıp sarılmış Mutluluğa.Yanında bir piknik sepeti ile gelmiş mutluluk hemen sofrayı kurmuş.Çok güzelmiş her şey.Ta ki kapı derinden çalınana kadar.Kim o demiş ev sahibi.Ben "Şüphe" demiş ama emin olamıyorum bu evmiydi geleceğim ev yoksa diğer ev mi.Adımını içeri atar atmaz.Hepsi birbirine üzgünce bakmışlar.Şüphe onlardan ayrı bir yere oturmuş.Neden konuşmuyorsunuz demiş neden sustunuz yoksa benim hakkımda mı konuşuyordunuz.Hepsi rahatsız olmuş durumdan ama ses çıkarmamış.Şüphe ev sahibinin yanına sessice gelip inanma bunlara demiş bunların hepsi yalancı.AMA DEMEYE kalmamış kapı çalınmış Ama dışarıdaki kapıyı öyle bir çalıyormuş ki Sanki kapı kırılacakmış.Kim o demiş korku ile .AÇ KAPIYI DEMİŞ AÇ "BEN ÖFKE".hepsi korkuyla sakın demiş sakın açma .Ama demiş kapıyı açmam lazım.Açma demişler onu içeri almaz isen o asla içeri giremez sonunda yorulur gider.Şüphe ev sahibinin yanına yanaşıp.Dinleme onları demiş sen açmaz isen zaten kırar kapıyı.Ev sahibi kapıyı açmış.O açar açmaz. hepsi dışarı çıkmış.En son tevazu keşke açmasaydın kapıyı demiş.ÖFKE tüm evi dağıtmış.Tüm sofrayı bozmuş.Ev sahibini hırpalamış.Ev sahibi o gidene kadar korkuyla bir köşede oturmuş.Sonunda gidince keşke demiş onları dinleseydim de kapıyı açmasaydım.


AKLIN 7 Misafiri Reviewed by bilgierdemdir on 14:19:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.