Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Çekim yasası gerçekten işliyor mu?




Çekim yasası kuralı şudur: Ne istiyorsan onu çekemezsin, neysen onu çekersin. Wayne Dyer

Hayatımızın bir dönemini meşgul eden ve bilenler tarafından uygulanan bir yöntem, çekim yasasıdır. Neyi düşünürseniz onu kendinize çekersiniz gibi kısa bir özeti vardır. Peki nedir bu çekim yasası ve nasıl ortaya çıkmıştır. Bu tamamen "düşünce gücü" fikri ile başlayan bir süreçte meydana gelmiştir. Fakat daha derinlere bakarsak niyet ve dua ile ilgisini görebiliriz. Çekim yasası hayatımızı etkileyen pek çok etkeni kendimizin değiştirebileceğini ve bunu çekebileceğimizi iddia eden bir teoridir. Hayatta her şeye biraz şüphe ile bakmakta yarar görmüşümdür. Sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer şüpheciliğinde değilse bile yine de ona yakın bir tavır sergilemek belki bazı durumlarda size kar bile getirebilir.
Düşünce dediğimiz zaman beynimizdeki nöronların elektrik salınımlarından ibarettir. Ama aynı zamanda düşünce bu durumda bir enerjidir. Atom bilimi olan Kuantum hayata farklı bir açıdan bakmamıza neden olur. Kuantum fizikçi şöyle der "Madde yoktur. Her şey beynimizin algı mekanizmasında kurulu bir düzendir". Madde yok ise o zaman şu anda bu yazıyı nasıl okuyorum diyebilirsiniz. İşte bunu ilişkilendirmek ve anlamak biraz zaman alır. Madde dediğimiz kavram tümüyle atomlardan oluşmuştur. Kısaca her şey atomlardan yani enerjiden meydana gelmiştir. Fizikte hatırlayın "Maddeyi oluşturan en küçük yapı taşı atomdur". Atom ise enerjidir. Kısaca size bir kuantum gözlüğü versem dünyayı bir bütün halinde trilyonlarca küçük ışık olarak izleyeceksiniz. Her şey birbiri ile bağlantılıdır. Kısaca düşünce bir atomu değiştirir bir atom diğerine etki eder ve diğerlerine ve sonunda her şey birbirine etki eder. İşte bu hayatımızı değiştirebilir diyorsanız, üzgünüm ama kuantum evren ile atom üstü evren farklı kurallar ile hareket eder. Kısaca bu yaşadığımız, gördüğümüz, dokunduğumuz tattığımız hayat ne kadar katı kurallar ile çevrili ise Kuantum evren o kadar esnektir. Peki o halde çekim yasası nasıl işliyor ya da gerçekten işliyor mu? Çekim yasası dediğimiz kavram niyet kavramı ile aynı neredeyse. Niyette istemekten ve çağırmaktan geçer. "40 kere söylersen olur" diye bir deyişimiz bile var. O halde düşüncelerimiz gelecek hayatımızda büyük rol oynuyor. Kesinlikle rol oynuyor. Ama bir farkla düşüncelerinizi gerçekleştirecek olan sizsiniz. Hazır olmadığınız hiç bir şey dileseniz de size gelmeyecektir. Hazır olduğunuz halde istemediğiniz şeyler ise size gelecektir. Burada ana kavram hayatınıza çekeceğiniz şeyleri sizin tam olarak belirleyemediğiniz. Unutmayın bilinçaltı seviyeniz hayatınızı yönlendirmede bilinçten yani sizden daha büyük rol oynuyor. Hayatınızı yönlendirirken yapmanız gereken en önemli şey doğru planlar. Kısaca çekim yasası dediğimiz kavram bir yere kadar var ama gerisi size ve azminize kalmış.
[post_ad]
Bunun ile ilgili güzel bir fıkra var :) . Ermeni her gün dua ediyormuş ne olur Tanrım milli piyango bana çıksın diye. Yan dükkandaki Müslüman komşusu her gün kulak misafiri oluyormuş bu duaya. Müslüman komşu her gün duayı tekrar tekrar dinlemekten o kadar yorulmuş ki Ellerini açıp Ya rabbim demiş ne olur şu komşuma milli piyangodan para çıksın. O sırada bir melek duayı duyup Müslümana görünüp ah demiş keşke bizde bıktık ama bilet almıyor ki. Fıkra böyle bitiyor. Sonuçta eğer bir şeyi istiyorsanız onunla ilgili bir şey yapmanız gerekir. İstediğiniz şey için zaman ve enerjinizi harcarsanız ve niyet ederseniz o şeyi zaten kendinize çekmiş olacaksınız. Tabii vazgeçmemek ve niyet etmek en önemli etkenlerden biri...

Çekim yasası herkese açıktır. Bu yasa fotokopi makinesi gibi çalışır. Yasa, sen ne düşünüyorsan ve ne hissediyorsan onu kopyalar ve daha sonra geri sana gönderir. Böylelikle hayatın şekillenir. Bütün hayatını çok kolay bir şekilde değiştirebilirsin. Dış dünyanı değiştirmek için yapman gereken şey, düşünce ve hissetme şeklini değiştirmektir, çekim yasası değişikliği kopyalayacaktır. Secret Günlük Öğretiler - Rhonda Byrne
Çekim yasası gerçekten işliyor mu? Reviewed by bilgierdemdir on 16:50:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.