Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Para Enerjisini Çekmek İçin 5 Yöntem


Para enerjisi hayatımızın en önemli akışıdır. Evet her şey gibi para da bir enerjidir. Para enerjisini kendinize çekmek için belli yöntemler vardır. Bu algımızın engelleri ile bazen çok zor olabilmektedir. Bazen parayı bilinçaltında oluşturduğumuz engeller yüzünden kazanamayız.



Kimse zengin değil, kimse fakir değil, Unutma 24 saatimiz var. Cristopher Rice

Zenginliği Kendine Çekmek

5 yöntemle parayı kendinize çekin.

1- Parayı ve getireceği her iyiliği hak ediyorum.
Bilinçaltınızda yaşadığınız negatif duygu durumunu bu düşünce ile yıkın. Her gün bu düşünceyi tekrarlayın ve aklınızda paranın sizin için ne kadar güzel ve iyi şeyler getireceğini kabul edin.

2- Para kolayca bana akıyor.
Pek çoğumuzun bilinçaltında bu kayıt yok. Daha çok para kazanmak çok zordur kaydı var. Onun için düşünceniz tamamen değişene kadar parayı çok kolay kazanıyorum kaydını tekrarlayın.
[post_ad]
3- Paranın benim üstünde gücü yok! Benim Para üstünde gücüm var.
Hepimiz para ile negatif düşünceleri yaşarız. Parayı kontrol edemeyiz diye düşünürüz. Ama bu düşünce yüzünden parayı kazanmak çok zordur. Zengin insanlar paradan etkilenmezler. Paranın kontrolünü o yüzden kolayca yaparlar. Zengin olmak için öncelikle paranın üstünde gücünüz olduğunu hissetmelisiniz. Bu sayede para size akacaktır.

4- Paranın Enerjisini Seviyorum.
Para kazanmayı ve para ile ilgili her şeyi sevmeyi öğrenin. Emlaktan gelen parayı, borsadan kazanılan parayı mesela. Tabii negatif para işlemlerini bunun içine dahil etmiyoruz kumar gibi mesela.

5- Aldığımı veriyorum.
Para akmayı sever. Geldiği gibi gitmeyi de sever. Onun için tutumlu olun ama sevdiğiniz şeyler için para harcayabilirsiniz. Güzel bir eşya almak istiyorsanız bunu ertelemeyin.

Para enerjisini çekmek için onu kabul etmeniz gerekiyor. O enerjiyi kabul ettiğinizde her şey değişecektir.


Para Enerjisini Çekmek İçin 5 Yöntem Reviewed by bilgierdemdir on 14:43:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.