Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Kendini Kabul Etme Etkinlikleri

kendini kabul etme etkinlikleri



Çoğumuz ezbere bir yaşam ve benlik düzeni içinde yaşıyoruz. Farkındalıktan ve kendimizden uzağız. Kendin kabul etme etkinlikleri hayatımızı değiştirecek güçtedir. Kendimizi kabul etmek bize mantıksız gelebilir ilk başta ama aslında enerjimizi ve yaşamımızı değiştirebilecek bu adımı atmamışızdır.


“Her zaman kendinle birliktesin, bu yüzden kendinden zevk almaya bak.” - Diane Von Furstenberg

Kendi Kabul Etme Etkinlikleri

Kendini bilmek ve kabul etmek zaman alır.

1- Farkındalığınızı Arttırın.
Anı yaşayın şu anda olun. Hayallerinizde değil. Gelecek ve geçmiş ilizyonlarında yaşamaktan kurtulmalısınız. Gerçek şu andır. Tek bir zaman dilimi vardır. "ŞİMDİ" onun için şimdiye odaklanın anın tadını çıkarın. Carpe Diem.

2- Kendini Fark Et.
Kendini tanımla ve anla... Kendi iç dünyandan çık ve objektif olarak kendine bak. Dışardan bir gözlemci gibi kendini incele. Bir aynanın karşısına geç ve kendini fark et...

[post_ad]

3- Varoluşunu Hisset.
Pek çok insan varoluşunu anlamlandıramaz. Hayatın bir amacı vardır. Bir yol ve harita çizilmiştir.
Varoluşunun sıradan olmadığını hisset ve bunu fark et.

4- Kendini Tanımla.
Bir kağıt bir kalem al ve kendinle ilgili tüm özellikleri bir kağıda yaz. Bu kendine detaylı bir şekilde bakmanı sağlayacak.

5- Kendini Sev.
Sarıl kendine ve kutla kendini. Bu dünyada bir eşin daha yok. Farklısın ve bunu farkında olmalısın. Kendini sevgi enerjisine bırak. Ona teslim et.

Neden kendimi kabul etmeliyim?

Çünkü hayatta farkında olman ilk şey kendinsin. Kendini kabul ettiğinde hayata objektif bakarsın. Kendini kabul etmek hayatı kabul etmektir. Kendini bildiğinde kabul etme aşaması tamamlanır. Kendine saygın artar ve hayata daha güçlü bakarsın.

Varoluşunu anlamlandırırsın. Daha iyi ve huzurlu hissedersin. Kendini olduğu gibi kabul etmek içindeki savaşı bitirebilir. içindeki gölge karakterinden uzaklaşırsın. Bilinçaltına olumlu mesajlar gönderirsin.


Kendini Kabul Etme Etkinlikleri Reviewed by bilgierdemdir on 12:27:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.