Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bu Yazıdan Sonra Her Akşam Ayak Masajı Yapacaksınız.


Tüm enerji ayaklarımızdan geçer. Vücudunuzdaki negatif enerjiyi temizlemek ve huzurlu bir gün geçirmek için her akşam bir dakikalık ayak masajı uygulamalısınız. Ayak masajı yaptığınızda bedensel sinirler rahatlar ve fiziksel, ruhsal olarak iyi hissederiz.



Uzak doğu antik terapi yönteminde tüm organların ayakta belli noktalarda karşılıkları olduğu ve buralara yapılan masaj ile bağlantılı bölgelerin sinirsel rahatlama yaşayacağı söyleniyor. Refleksoloji ile yapılan bilimsel araştırmalar mevcut. Refleksolojinin amacı vücutta sıkışan negatif enerjinin bu noktalara uygulanacak masaj ile atılmasını sağlamaktır. Ayak masajı ile ruhsal enerjimizi pozitif yükleyebiliriz.

! Önemli Not: Bu tıbbi bir tedavi yöntemi değildir. Herhangi bir rahatsızlığınızda önce uzman doktora başvurunuz. Bu alternatif bir terapi yöntemi önerisidir.

[post_ad]
  • Kasları gevşetir
  • Kan akışını ve ter salgısını artırır
  • Depresyon ve anksiyete belirtileri hafifletir.
  • Odaklanmayı güçlendirir.
  • Adet öncesi belirtileri hafifletir
  • Cilt sağlığını destekler
  • Vücut Sağlığını destekler
Ayak masajını bir dakika boyunca iki ayağınıza da hafifçe uygulayabilirsiniz. Bu yöntemi doktorunuza danışarak uygulamanız tavsiye edilir. Ayaklara yapacağınız masaj 15 dakikanın üzerinde olmamalıdır. 



Esinlenilen Kaynak:
www.healthyfoodhouse.com
Bu Yazıdan Sonra Her Akşam Ayak Masajı Yapacaksınız. Reviewed by bilgierdemdir on 15:54:00 Rating: 5

1 yorum:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.