Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Bu 8 Şeyi Kendinize Yapmayın


Düşününce kendi dünyamızdayız ama aslında kendimizin farkında değiliz. Özellikle kendimize yaptığımız kötü şeylerin farkında değiliz. Kendi iç dünyamızda mutlu olmak için öncelikle kendimizin ve düşüncelerimizin farkına varmalıyız. Tabii Bu 8 şeyi kendimize yapmaktan vazgeçmeliyiz.
İnsan evvela kendi içinde, sonra dışarıda mağlup olur. Rockefeller

1- Kendine Zulüm Etme
Kendine işkence etme unutma yaşananlar bizim için. Bu hayatta öğrenmen gerekenleri kolay yoldan öğrenemiyorsun. Öğrenmek için tecrübe etmen gerekiyor. Onun için kendini zulüm etmeyi bırak.

2- Kendini Kandırma
En çok kendimizi kandırırız. Bunu bazen bilerek ve bazen bilmeyerek yaparız. Gerçeklerle yüzleş ve mücadele etmeye hazırlan. Artık kendini kandırma

3- Kendini Aciz Görme
Bazen başarısız oluruz. Artık şu kurban rolünden sıyrıl ve kendine acımayı ve aciz görmeyi bırakmalısın.

4- Kendini Suçlama
Kendini affetmenin zamanı gelmedi mi? Sırtındaki yükleri indirmenin zamanı gelmedi mi? Artık geçmişi kabul et ve geleceğe güvenle bak

5- Kendini Kaybetme
Öncelikle kendi kişiliğini yok etme ve kendini unutma. Öfkene yenilme duygularını kontrol et. Unutma bu dünyadaki en önemli kişi kendin için sensin.
[post_ad]
6- Kendini Bırakma
Olumsuzluklarda kolay yıkılma ve pes etme. Bir kere yere düştüysen ayağa kalkmayı bil. Herkes düşer ama tarih ayağa kalkabilenleri hatırlar.

7- Kendini Üzme
Sorunlar sorunlar sorunlar... Her şey üst üste gelebilir ama bunlar senin suçun değil. Akışına bırak ve gülümse. Göreceksin çözülmeyen sorunlar bile zamanla çözülecektir.

8- Kendini Tembelleştirme
Hareket et...Çalış...ve en önemlisi üret. Tüketen bir toplumda yaşıyoruz. Üreten insanlar ise kazanan insanlar oluyor. Fikirlerini hayata geçir ve asla tembelliğin esiri olma...

>>> İnsanlardan bu 10 şeyi beklemeyi bırak




Bu 8 Şeyi Kendinize Yapmayın Reviewed by bilgierdemdir on 20:46:00 Rating: 5

1 yorum:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.