Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Hayatı Anlamak ve Anlamlandırmak İçin 5 Adım

hayatı anlamak ve anlamlandırmak için 5 adım blog yazısı resmi

Hayatı anlamak ve anlamlandırmak bakış açımıza göre değişen bir şeydir. Hayatı anlarsak daha huzurlu oluruz. Hayatı anlamak için kendimizi anlamamız gerekiyor önce. Bu da kendini bilmek ile ilgili bir durum aslında. Huzur istiyorsak hayatı anlamlandırmak önemlidir.


Hayatın asıl anlamı, gölgesi altında oturma şansınızın olmadığını bilerek ağaç dikmektir. - Nelson Henderson

Hayatı Anlamak ve Anlamlandırmak

1- Hayatın Gerçeklerini Kabul Edin.
Hayatı anlamanın en önemli adımı bu. Hayatın tüm gerçeklerini kabul etmek gerekiyor. Bu dünya şöyle olsaydı demekten kurtulmak gerekiyor. Aklınızda yaşadığınız izole hayattan gerçek hayata geçmeniz gerekiyor.

2- Hayatın Bir Gün Sona Ereceğini Kabul Edin.
Sizin bir başlangıcınız bir de sonunuz var. Bunu anladığınızda hayatı anlamak daha kolay olacaktır. Hayatın içinde dolu dolu yaşamanın ne olduğunu düşünmenize yol açacaktır. Hepimiz öleceğimizi biliyoruz ama bunun çok sonra olacağına inanıyoruz.
[post_ad]
3- Hayat Geçmiş veya Gelecek Değildir.
Şimdiyi yaşamak kadar harika bir şey yoktur. Aklımızda sürekli geçmiş hesaplaşmalar ve gelecek kaygıları ile dolaşıp duruyoruz. Hayat bu değil. Hayat anın içinde olmakla ilgilidir.

4- Hayatın Bir Amacı Olduğunu Bilin.
Yaşamak kutsal bir amaçtır. Hayatta sevmek ve iyilik yapmakta öyle. İnsanlara yardım elinizi uzatmak ve sevgiyle yaşamak bu hayatın en önemli amacı ve anlamıdır.

5- Hayatı Neden Sonuç İlişkisinden Öteye Taşıyın.
Hayat sadece bilimsel bir bakış açısıyla değerlendirmek içimizdeki ruhsal gücü hiçe saymak olmaz mı? İçimizde bir güç olduğuna inanmak bize huzur verir.

Burası dünya, ne çok kıymetlendirdik oysa bir tarla idi ekip biçip gidecektik. / Cahit Zarifoğlu

Hayatın Anlamı Nedir?

Çok düşünmenize gerek yok aslında... Hayatın en derin anlamı huzurlu yaşamaktır. Huzuru keşfetmektir. Bu 5 adımla hayatı anlamak kolaylaşır. Hayatı anlamlandırmak sizin elinizdedir.
Onun için hayat tamamen sizin bakış açınızla ilgilidir.

Hayatı anlamak ve anlamlandırmak için kendinizi anlamanız gereklidir. Kişisel gelişimde ilk adım kendini bilmekten geçer. Sen kendini bilirsen hayatı anlar ve yönetirsin. >>>Bu yazımızı Mutlaka Okuyun



Hayatı Anlamak ve Anlamlandırmak İçin 5 Adım Reviewed by bilgierdemdir on 10:57:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.