Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Ruhsal Çağrınızı Almadın mı? Hemen Keşfedin

ruhsal çağrı nedir? Ruhsal çağrı ile ilgili bir resim

Medeniyet bize iki şeyi getirdi. Konfor ve materyalistlik. Ruhsal çağrı hayatımızın en uzağında duran bir düşünce şekli. Peki ruhsal çağrı nedir. Medeniyet bizi ruhsal gücümüzden uzaklaştırdı. Ruhsal çağrı bir farkındalık ve his durumudur.

Ruhsal Çağrınızı aldığınızda hayatınızın gerçek amacına ulaşırsınız. Ruhsal çağrı bir ses veya işaret değildir. O kendini bulma anını başlatmadır. Kendini anlama anını başlatmaktır. Kendin olma anına ilk adımdır.

Bu çağrı genellikle yoğun bir duygusal baskıdan sonra gelir. İnsanın aydınlanma süreci bu gerilimlerin ve fırtınaların sonrasında vuku bulur.

İnsan ruhsal amacını keşfettiğinde, hayatını farklı görür. Bakış açısı değiştiğinde, baktığı şeyde değişir.

Ruhsal Çağrı  Aldığınızda Yapmanız Gereken 5 Şey



1- Teslim Ol.
Kendini akışa bırak ve hayatını akışa teslim et. Teslimiyet size yeni bir yön verecektir. Her direnişte doğal yapıya karşı bir engel yaratırsınız. Ama akışın gücünü hissettiğinizde her şey değişecektir.

2- Farkındalığını Artır.
Yaptığın her şeyde farkındalığını arttır. Farkındalık hayatınızı güçlendirecek en önemli adımlardan biri farkındalıktır.

3- Huzuru Keşfet.
Huzurlu olmak ilk adımı yaptıktan sonra gerçekleşir. Teslimiyet ve farkındalık size üçüncü bir kapı açar o da huzurdur.
[post_ad]
4- Bakış Açını Genişlet.
Bakış açını değiştirirsen baktığın şeyi değiştirirsin. Unutma kuantumda gözlemci teorisi vardır. Bir atom sen bakarken ve bakmazken değişkenlik gösterebilir.

5- Olasılıklara Gönlünü Aç.
En büyük hatamız her şeye bir etiket koymamızdır. Etiketleri yerleştirdiğimizde imkansız olarak algı oluştururuz. Ama hayatta imkansız olan çok az şey vardır. Onun için olasılıkların kapısını açmalısın.

Ruhsal çağrı kesinlikle içinizdeki büyük gücü keşfetmenizle ilgilidir. O çevrenizdeki enerjiye etki eder. Bilinçaltınıza etki eder. O her şeyi değiştirir. O SİZİN onu keşfetmenizi bekliyor. Bu yazımızı Mutlaka Okuyun>>>



Ruhsal Çağrınızı Almadın mı? Hemen Keşfedin Reviewed by bilgierdemdir on 11:45:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.