Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Ruhsal ve Fiziksel Hastalıklara İyi Gelecek 10 Öneri



Biz enerjiyiz. Yaşam sınavında yol alan yolcularız. Yaşamamız ve öğrenmemiz gereken şeyler var. Ama en önemlisi biz ruhsal canlılarız. Hayatımız boyunca yaşadığımız olaylar bizde ruhsal ve fiziksel rahatsızlıklar meydana getirebiliyor. Unutmayın biz tamamen hücrelerden oluşuyoruz. En küçük yapı taşımız atomlardır. Atomlar ise enerjidir. Kısaca enerjimizi dengelersek tüm vücudumuzu dengeleriz. Bu da sağlımızı pozitif yönde etkiler.


Doktora gitmekten kurtaracak 10 öneri :)

1- Kaygı ve yoğun düşünmeden kurtulmalıyız. Pek çoğumuzun en büyük hastalığı aslında bu. Yoğun düşünmek ve bu bize acı veriyor. Bundan kurtulmanın en kolay yolu sessizleşmek yani meditasyon yapmak.

2- Kontrol edemeyeceğin şeyler hakkında endişelenmek. Eğer bir olay sizin kontrolünüz dışındaysa yapacak en iyi şey akışa bırakıp izlemek ve pozitif enerji göndermektir. Pozitif enerji mucizeler yaratır unutmayın.

3- Ruhsal enerjinizi beslemek. Dua etmek veya olumlama yapmak ruhani tarafınızı yükseltir. Ayrıca sizi çok rahatlatır.

4- Karanlık ve kötü düşüncelerden uzak durun. Pek çok insan negatif düşünce yüzünden beden kalkanını indiriyor. Bu da ruhsal ve fiziksel rahatsızlıkların artmasını sağlıyor.

5- Her gün yürüyüş yapın. 
[post_ad]
6- Her gün şarkı dinleyin ve şarkı söyleyin. Ruhunuza ve bedeninize iyi gelecek enerjik şarkılar seçin. Meditasyon ve Rahatlama müziklerini hayatınıza dahil edin.

7- Gülümseyin. Negatif duygu durumunun düşmanıdır. Pek çok araştırma gülümsemenin sağlığa çok iyi geldiğini söylemiştir.

8- Yediklerinize dikkat edin. Hazır gıdalardan uzak durmaya çalışın. Sağlıklı ve güzel yiyecekler yiyin. 

9- Temizliğinize özen gösterin. Yıkanmak veya El yüz yıkamak bedeni temizlediği kadar ruhu da temizler.

10- Bitkisel çaylar ve diğer sağlıklı bitkileri araştırarak hayatınıza dahil edebilirsiniz. Unutmayın doktorunuza danışarak tabii ki.


Ruhsal ve Fiziksel Hastalıklara İyi Gelecek 10 Öneri Reviewed by bilgierdemdir on 11:35:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.