Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Para Enerjisini Kendimize Çekmek? Ama Nasıl?

parayı çekmek


Genellikle şöyle bir duygu durumu içindeyizdir. "Zaten para beni mi bulacak" "Yine ay sonunu zorla getirdim" "Para beni sevmiyor" "Ne kadar çabalasam da para gelmiyor" "Her işi kurutuyorum" gibi negatif duygu durumları bize para enerjisine zarar vermektedir.


Para Enerjisi Nedir?


Öncelikle çevremizdeki her şey enerjidir. Oturduğunuz koltuk, masa, sandalye ve diğer her şey temelde enerjiden oluşur. Bunlar Pasif durumda olan enerjilerdir. Para ise hareket eder. İnsan duygu ve düşünceleri ile bağlantılıdır.

Çok paranız olmasını istiyorsanız bu adımları dikkate almanızı tavsiye ederim.



1- Düşüncelerinizin bir çekim gücü olduğunu unutmayın. Düşüncemiz olumlu ise olumlu şeyler hayatımıza girmeye başlar. Negatif duygu durumunda düşüncelerimizde negatif olur. Her sabah bugün çok para kazanacağınıza inanarak kalkarsanız olumlu düşünce ile parayı çekersiniz.

2- Para enerjisini temizlemek. Pek çoğumuz gibi para ile ilgili negatif düşünceler bilinçaltımızda gezmektedir. Bilinçaltına ulaşmanın en kolay yolunun olumlama olduğunu pek çok yazımızda yazdık.
Negatif düşünceleri pozitifleri ile değiştirelim
"Para kazanmak çok zor"  >>> "Parayı çok kolay kazanıyorum"
"Para için çok çalışmak gerekir" >>> " Para için doğru ve sistematik çalışıyorum"
"Para beni sevmiyor" >>> " Parayı seviyorum ve kendime çekiyorum"
"Hiç bir zaman zengin olamayacağım" >>> " Ben zengin ve güçlü bir insanım"
"Harcamalarım çok ve giderlerimi kontrol edemiyorum" >>> " Ben para ile ilgili en doğru adımları atıyorum"
gibi örnekleri çoğaltılabilecek olumlamaları hayatınıza dahil edin.

3- Şükretmek Bolluk enerjisini yükseltir. Şükür ve hamd farkında olmadığımız güçlü bağlardır. Şükreden insan bolluk enerjisine dahil olur. Bunu bilinçli ve doğru yapmak gerekir. Kalbinizde hissetmeniz gerekir.
[post_ad]
4- Fırsatları yakalamak önemlidir. Bilinçaltınız negatif para imajından temizlendiğinde para ile ilgili fırsatlar sizi bulmaya başlar. Bunları değerlendirmeye çalışın. Hepsi fırsat olmayabilir. Ama fırsatlar gelecektir.

5- Çalışmak ve doğru adımlar atmak önemlidir. Hesabınızı bilmeniz ve dikkatli bir şekilde harcamalarını göz önünde bulundurmanız gerekir. Çalışmadan ve çabalamadan hiç bir enerji size gelmeyecektir. Çalıştıkça enerjiniz yükselecektir.

6- Berekete inanın ve sabırlı olun. Pek çok insanın yaptığı en büyük hata yaptıkları bir işte anında başarı ve para bekliyorlar. Bu gerçek anlamda mümkün değil. Evet gözümüze sokulan şanslı insanlar var ama gerçek şudur. Para enerjisini kollarınız bağlı bekleyerek çekemezsiniz.

7- Sevdiğin şeylere odaklan. Eğer yemek yapmayı çok seviyorsan küçük bir lokanta açabilirsin. Emin ol sen adım atmaya başladığında her şey çorap söküğü gibi açılacaktır. Sevdiğin şeyleri mesleğine dönüştür. Unutma kolay yoldan para kazanmak diye bir şey yoktur. Pek çok insan için dışarıdan kolay gözüken şeyler içinde büyük yükler taşır. Para enerjisi sen bir şeyler yapmaya başladığında harekete geçer.

Göreceksin ki bu adımları gerçekleştirdiğinde parayı kendine çekmiş olacaksın.

Para Enerjisini Kendimize Çekmek? Ama Nasıl? Reviewed by bilgierdemdir on 12:51:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.