Top Ad unit 728 × 90

Güncel İçerik

Gelecekle ilgili Rüya Görmek Ama Nasıl?

rüyada gelecek görmek

Bu bir rüya çalışmasıdır. Pek çok insan geleceğini merak eder. Dinimizde Hz Yusuf Allah'ın verdiği lütuf ile rüyaları tabir edermiş. Eski Türklerde ve antik pek çok toplumda rüya önemli bir kehanet olarak görülmüş ve değer verilmiştir. Gelecek ile ilgili rüya görmek için belli adımları yapmamız gerekir.


Gelecek ile ilgili rüyalar tam olarak bir gelecek öngörüsünden çok yol gösterici bir öngörüye sahiptir. Bu rüyalar bilinçaltımızda meydana gelen olayların daha yüksek bir bilince ulaşabilmesi olarak görülebilir. Yüksek bilince ulaştığımızda bizim algılayamadığımız olaylar daha net algılanır.

Birinci adım.
Bedenin ve ruhun huzurlu ve dingin olması gerekir. Bunun için  uykuya yatmadan önce meditasyon yapmak ve dinginleştirecek müzikler dinlemek gerekir.

İkinci adım.
Görmek istediğiniz konuyu yatmadan önce bir dakika boyunca aklınızdan geçirin. Gözlerinizde olayı canlandırın.
[post_ad] Üçüncü adım.
Uyumadan önce ılık bir duş alın ve sonra enerjinizi temizlemek için tüm auranıza pozitif enerji gönderin. Çevrenizde bir enerji kalkanı olduğunu ve bunun olumlu enerji ile yüklendiğini hissedin.

Dördüncü adım.
Rüyaları hatırlama deneyimi gerçekten yorucu ve zorlayıcıdır. Uyumadan önce şartlanmanız gerekmektedir. Gerçekçi rüya gördüğümde uyanacağım diye kendinize tekrar etmeniz gerekir. Bu adımı başardıktan sonra günlük tutarak rüyalarınızı yazın.

Rüyalar bilinçaltının sembolik işaretlerini taşır. Kuantum dünyasında ışık hızından hızlı giden ve geçmişe ve geleceğe doğru gidebilen parçacıkların olduğu teoride kabul edilmiştir. Kollektif bilinçaltı ile bu teori geleceğin o kadar da saklı olmadığını söyleyebilir belki de...

Unutmayın bu tarz rüyalar görmek için zihninizin ne kadar açık olduğu çok önemlidir.



Gelecekle ilgili Rüya Görmek Ama Nasıl? Reviewed by bilgierdemdir on 21:52:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm hakları saklıdır. Bu siteyi kullananlar Kullanım Koşullarını ve Gizlilik İlkesi'ni kabul etmiş sayılır. Sitedeki yazılar ve diğer metaryaller bilgi verme amaçlıdır. Bu sitede yer alan içerik hiçbir durumda tanı, tedavi amaçlı bir öneri niteliği taşımamaktadır. Tüm sağlık sorunlarınız için öncelikle doktorunuza başvurunuz. Alternatif tedavi yöntemleri için doktorunuzdan tavsiye alınız ve doğal ürünleri, sadece bilinçli olarak doktorunuzun belirttiği şekilde tüketiniz.
Bilgi Erdemdir | Bir Kişisel Gelişim Blogu © 2014 - 2020

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.